«Χάνει» και Τζίμα ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Η 4η θέση στο πρωτάθλημα και η απώλεια του κυπέλλου Ελλάδας φέρνει τον ΠΑΟΚ στην... αφετηρία της νέας σεζόν στις 18 με 20 Ιουνίου, με το πρώτο ραντεβού να δίνεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ομάδα από την 1η Ιουλίου και για δύο εβδομάδες θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Πηγή: paok24.com
«Χάνει» και Τζίμα ο ΠΑΟΚ

Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης βρίσκονται στις επιλογές Πογέτ για τα παιχνίδια με Ιρλανδία (16/6, Νέα Φιλαδέλφεια) και Γαλλία (19/6, Stade de France) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα απουσιάζουν από το πρώτο ραντεβού του ΠΑΟΚ και μετά τις απαραίτητες ανάσες που θα πάρουν θα ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» πάντως δε θα πρέπει να υπολογίζουν και στον Στέφανο Τζίμα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποτελεί «γρανάζι» της Εθνικής Νέων της Ελλάδας που θα δώσει το φετινό καλοκαίρι το παρών στο Euro U19.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Νορβηγία (4/7), την Ισπανία (7/7) και την Ισλανδία (10/7), κάτι που σημαίνει ότι ο Τζίμας για αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...