Kατώτερος των προσδοκιών!

Από paok24.com: Ήρθε για βασικός, αποχωρεί ως... τρίτος!
Πηγή: paok24.com
Kατώτερος των προσδοκιών!

Με τον Λευτέρη Λύρατζη στα πιτς και τον Γιοάν Σάστρε να παρουσιάζεται μεν βελτιωμένος από τον Οκτώβριο και έπειτα μετά την τραγική "εκκίνηση" αλλά να μην είναι και... Λέο Μάτος, ο ΠΑΟΚ θέλησε τον Ιανουάριο να "θωρακίσει" το δεξί άκρο της άμυνας του.

Κάπως έτσι, ο Δικέφαλος "δανείστηκε" από τη Ντιναμό Κιέβου τον Τόμας Κεντζιόρα, με τον διεθνή Πολωνό αμυντικό να δείχνει μία εξαιρετική προσθήκη, βάσει της ποιότητας, της εμπειρίας του και του βιογραφικού του.

Ωστόσο, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη θλάση δευτέρου βαθμού που υπέστη στα τέλη Μαρτίου να αποτελεί το... κερασάκι στην τούρτα ενός αποτυχημένου δανεισμού και τον Κεντζιόρα να καταλήγει ουσιαστικά τρίτος στην ιεραρχία μετά την επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη και τελικά να καταγράφει 10 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Η χθεσινή εμφάνισή του δε στον τελικό με την ΑΕΚ, θα είναι η τελευταία του με τα "ασπρόμαυρα" καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη που να "δείχνει" επιθυμία του ΠΑΟΚ να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, με τη συμφωνία του Δικεφάλου με τη Ντιναμό Κιέβου να μην περιλαμβάνει συν τοις άλλοις οψιόν αγοράς.

Διαβάστε ακόμη...