Παιχνίδι-πρόκληση για τον ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr: Τoν δεύτερο ημιτελικό πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό δίνει ο ΠΑΟΚ σήμερα στις 19.15 στο Παλατάκι.
Πηγή: forzaonline.gr
Παιχνίδι-πρόκληση για τον ΠΑΟΚ

Στον πρώτο ημιτελικό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε μεν με 83-65 αλλά κατάφερε δε να πετύχει σε σημαντικό βαθμό τον πρωταρχικό του στόχο.

Αυτός δεν ήταν άλλος από το παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τους παίκτες του Φώτη Τακιανού να το καταφέρνουν για 25 λεπτά, επιδεικνύοντας «καθαρό» μυαλό, ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, σωστές επιθέσεις και αποτελεσματικότητα.

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου με 45-42, ενώ κράτησαν επαφή με το σκορ μέχρι τα μισά του 3ου δεκαλέπτου, πριν οι γηπεδούχοι «ανοίξουν» τη διαφορά και φτάσουν τελικά στη νίκη χωρίς να αγχωθούν.

Στην παρούσα χρονική στιγμή, ο Φώτης Τακιανός επιθυμεί να δει την ομάδα του να παραμένει σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας, με όλους όσους στελεχώνουν τον Δικέφαλο να έχουν ως στόχο να «μεγαλώσουν» σήμερα το χρονικό διάστημα που ο ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστικός και κατ΄ επέκταση να παλέψουν για την ισοφάριση της σειράς σε 1-1, ποντάροντας στην ενέργεια που θα έρθει από την κερκίδα και ενδεχομένως και στην όποια κούραση των Πειραιωτών από το Final 4.

Διαβάστε ακόμη...