Οι πρωτιές των Κοτάρσκι και Ζίβκοβιτς!

Από paok24.com: Δύο κορυφές για τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Οι πρωτιές των Κοτάρσκι και Ζίβκοβιτς!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να καταλαμβάνει την 4η θέση του πρωταθλήματος και να περιμένει πλέον τον μεγάλο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, ούτως ώστε να μάθει στα προκριματικά ποιας διοργάνωσης θα αγωνιστεί το προσεχές καλοκαίρι.

Η ολοκλήρωση των πλέι οφ μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε μία μικρή καταγραφή των επιδόσεων του Δικεφάλου και τις πρωτιές που κατέκτησε στο μίνι πρωτάθλημα. Η πρώτη ανήκει στον Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος κατέκτησε την κορυφή μιας αρκετά σημαντικής στατιστικής κατηγορίας για την θέση των τερματοφυλάκων.

Πιο συγκεκριμένα, αναδείχθηκε πρώτος στην λίστα των αποκρούσεων στα πλέι οφ της Superleague 1, καθώς σημείωσε 31 σε 10 αναμετρήσεις, επτά περισσότερες από τον δεύτερο, Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος κατέγραψε 24. Την τριάδα κλείνει ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι με 22.

Η δεύτερη και τελευταία πρωτιά για τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ ανήκει στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε την κορυφή στη λίστα με τα γεμίσματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σημείωσε 23/70 γεμίσματα αφήνωντας πίσω τους: Χατζησαφί (19/53), Βαλεριάνο (19/64), Άμπραμπατ (17/28), Σόρια (16/36).

Διαβάστε ακόμη...