Τίμησε τους χορηγούς του ο ΠΑΟΚ Morris

Από acpaok.gr: Τους χορηγούς του τίμησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ Morris-ΟΦΗ, το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, στο Γήπεδο Τούμπας.
Πηγή: acpaok.gr
Τίμησε τους χορηγούς του ο ΠΑΟΚ Morris

Στην εταιρία Morris, ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Αμοιρίδη, την απονομή έκανε ο Α' Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, με τον Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιώργο Φουργκατσιώτη, να παραλαμβάνει την πλακέτα.

Στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN Beyond, την απονομή αναμνηστικής φανέλας έκανε ο Α' Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, με την Αναστασία Αργυριάδου να την παραλαμβάνει.

Στο Let Eat Be, την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας έκανε ο έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, με την Μαρία Κοτσάκη να την παραλαμβάνει.

Στα Γεωργικά Μηχανήματα «Πατενίδης», την απονομή αναμνηστικής φανέλας έκανε ο έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, με τον Παναγιώτη Πατενίδη να την παραλαμβάνει.

Στην εταιρία «Τζήκας Εξοπλισμοί Καταστημάτων Εστίασης», την απονομή αναμνηστικής φανέλας έκανε ο έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, με τον Λάζαρο Τζήκα να την παραλαμβάνει.

Στο Hotel Mandrino, την απονομή αναμνηστικής φανέλας έκανε ο Β' Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαϊάδης, με τον Αλέξανδρο Μανδρίνο να την παραλαμβάνει.

Στη Νοσοκόμα στο Σπίτι, την απονομή αναμνηστικής φανέλας έκανε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, Θεολόγος Μπεκιάρης, με τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή να την παραλαμβάνει.

Στην TaxiWay, την απονομή αναμνηστικής φανέλας έκανε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, Θεολόγος Μπεκιάρης, με τον Αντώνη Κιουρεξίδη να την παραλαμβάνει.

Στην Forch Hellas, την απονομή αναμνηστικής φανέλας έκανε ο Β' Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαϊάδης, με τον Κωνσταντίνο Βαρδαλή να την παραλαμβάνει.

Δείτε το photostory ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...