Λευτέρη Αυγενάκη δε χαρίζεις την περιουσία του πατέρα σου…

Από sdna.gr: Ισότιμο του διδακτορικού να είσαι συγγενικό πρόσωπο του υφυπουργού αθλητισμού, που μοιράζει δουλειές και χρήμα εκεί που γουστάρει, με τον αστερίσκο πως είναι δικά σας λεφτά.
Πηγή: sdna.gr
Λευτέρη Αυγενάκη δε χαρίζεις την περιουσία του πατέρα σου…

Τον φτύνουν και νομίζει πως βρέχει. Κρατώντας ομπρέλα επειδή οι καταγγελίες και οι φωνές εναντίον του ολοένα και αυξάνονται, ο Λευτέρης Αυγενάκης συνεχίζει να εξοργίζει τους πολίτες του τόπου. Προκαλώντας τη λογική, προκαλώντας τον λαό που μοχθεί σε μια εποχή ακρίβειας και δυσκολιών. Στοιχείο που ήδη έπρεπε να τον έχει οδηγήσει εκτός πολιτικής παράταξης που βρίσκεται... με τις κλωτσιές.

Πριν κάποιες εβδομάδες, όταν εμφάνισε για πολλοστή φορά την εκδικητική του φύση, την αλαζονεία και πολιτική ανικανότητά του, είχε πει χαρακτηριστικά για το πάρκινγκ που αφορούσε την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου». Δηλώσεις που είχαν φέρει την αντίδραση της κυβέρνησης που τον έκανε στην άκρη για να προχωρήσει και τελικά να τελειώσει η παραχώρηση του κλειστού στους Πράσινους για 49 χρόνια.

Αυτό περί... περιουσία του πατέρα του, καλό θα ήταν να το θυμάται σε όλα. Επειδή προεκλογικά και όχι μόνο, μοιράζει δεξιά κι αριστερά χρήματα που δεν είναι η περιουσία του μπαμπά του. Δεν είναι λεφτά που έβγαλε ο ίδιος με τον ιδρώτα του προσώπου του. Είναι λεφτά που εσείς πληρώνετε για φόρους και τα στερείστε από το super market ας πούμε. Λαϊκισμός δεν είναι αυτό που λέμε, είναι η αλήθεια.

Κρατικά λεφτά κι όχι περιουσία του Ηρακλειώτη υποψήφιου βουλευτή και δυστυχώς για μια τετραετία υφυπουργού αθλητισμού, τα οποία μοιράστηκαν όπως ο ίδιος ήθελε. Θυμίζοντας πολιτικούς δεκαετίας του '80. Βουλευτής... Καλοχαιρέτας, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να πάρει την ψήφο των πολιτών. Αν βασιζόταν στα πεπραγμένα και στην πολιτική που άσκησε, από τις 22 του μήνα θα σκεφτόταν το δύσκολο φθινόπωρο που ακολουθεί όπου θα έπρεπε να μαζεύει ελιές στους υπέροχους ελαιώνες της Κρήτης.

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε επιχορηγήσεις, «τρελά» ποσά για να μετακινείται η φρουρά του. Δε συζητάμε για τις μετακινήσεις του ίδιου, έχει ξεπεράσει σε μίλια στις αεροπορικές εταιρίες τον Ευτύχη Μπλέτσα και τον Τάσο Δούση μαζί. Να ήταν μόνο αυτά, χαρούμενοι θα ήταν οι πολίτες. Επαναλαμβάνουμε, απ' αυτών την... τσέπη παίρνει τα λεφτά, αφού μιλάμε για κρατικό χρήμα.

Η ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, είναι οι προσλήψεις συγγενικών του προσώπων. Όπως φαίνεται αν ανήκεις στον οικογενειακό κύκλο Αυγενάκη, είναι σα να έχεις πέντε διδακτορικά στο βιογραφικό σου. Σε προσλαμβάνουν ως εξπέρ. Ο κουμπάρος στην ΕΕΑ ήταν μόνο η αρχή. Τώρα έχουμε και συγγενικό πρόσωπο στον ΕΟΚΑΝ με πάνω από 20.000 ετήσια αποζημίωση.

Λευτέρη Αυγενάκη, απάντησε στο λαό που παλεύει για το ευρώ μπας και αντέξει την ακρίβεια και τις δυσκολίες της καθημερινότητας: Όλα αυτά τα λεφτά, τα προνόμια σε δικούς σου ανθρώπους, είναι περιουσία του πατέρα σου; Επιτέλους, ας τον σταματήσει κάποιος γιατί εδώ δε μιλάμε για παρέμβαση να μη γίνει ο τελικός κυπέλλου επειδή είναι συμπλεγματικός με τις ομάδες πλην Ολυμπιακού και πολέμιος της ΕΠΟ. Εδώ μιλάμε για απείρως σοβαρότερα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Μην φτάσουμε πάλι στο σημείο που κάποια μέρα θα μας πουν «μαζί τα φάγαμε», ενώ τα «τρώνε» οι προεκλογικοί αγώνες του Αυγενάκη και προσλήψεις συγγενικών του προσώπων.

Διαβάστε ακόμη...