Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου για Αυγενάκη: «Ζητώ συγνώμη για τη στήριξή μου πριν 4 χρόνια - Καιρός ο αθλητισμός να αλλάξει σελίδα»

Από sdna.gr:Mε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, αναφέρεται στον υφυπουργό Αθλητισμού και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στον νόμο Ηρακλείου, Λ. Αυγενάκη, τονίζοντας σε τέσσερα χρόνια διέλυσε σωματεία και άφησε ολόκληρες περιοχές χωρίς ποδόσφαιρο.
Πηγή: sdna.gr
Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου για Αυγενάκη: «Ζητώ συγνώμη για τη στήριξή μου πριν 4 χρόνια - Καιρός ο αθλητισμός να αλλάξει σελίδα»

Μάλιστα παραθέτει σειρά δηλώσεων και ανακοινώσεων που εκδόθηκαν εναντίον του Αυγενάκη

Ακολουθεί η ανάρτηση Τζώρτζογλου:

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία αυτού του τόπου που ένας άνθρωπος έχει καταφέρει να καταστρέψει και να διαλύσει σε τέσσερα χρόνια τόσα σωματεία και να αφήσει τόσες περιοχές χωρίς ποδόσφαιρο και χιλιάδες νέους ποδοσφαιριστές χωρίς το αγαπημένο τους άθλημα

Η ποδοσφαιρομάνα Αλικαρνασσός μετά από 98 χρόνια δεν έχει ομάδα να συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα ελέω μητρώου.. Ενώ η μεγάλη ομάδα ΠΑΕ Ηρόδοτος που οδηγήθηκε σε διάλυση, επειδή αυτά που της υποσχέθηκε, δεν τα έδωσε ποτέ..

Η ΠΑΕ Εργοτέλης μετά από 20 χρόνια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα διέλυσε επειδή αυτά που της υποσχέθηκε, δεν τα έδωσε ποτέ

Ολόκληρη η επαρχία Βιάννου χωρίς ποδόσφαιρο στα τοπικά πρωταθλήματα ελέω μητρώου..

Η Θέρισσος χωρίς ποδόσφαιρο ελέω μητρώου

Ολόκληρος ο νομός Λασιθίου δεν έχει καμία ομάδα εδώ και ένα χρόνο στα τοπικά πρωταθλήματα ελέω μητρώου..

Ηθικός αυτουργός ένας..

Αναλαμβάνω το μερίδιο που μου αναλογεί και ζητώ συγνώμη για τη στήριξή μου σε αυτό τον άνθρωπο πριν τέσσερα χρόνια, αλλά είναι καιρός ο αθλητισμός σε αυτή τη χώρα να αλλάξει σελίδα.

Διαβάστε ακόμη...