Βρακάς: «Ωρίμασα στον Λεβαδειακό, είμαι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Γιώργος Βρακάς μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία του στον Λεβαδειακό, και το πρωτάθλημα της Νάπολι υπογραμμίζοντας πως είναι έτοιμος να επιστρέψει για ν' αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Βρακάς: «Ωρίμασα στον Λεβαδειακό, είμαι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Λεβαδειακό: «Κάναμε καλά παιχνίδια στα πλέι άουτ. Δεν κερδίσαμε για λεπτομέρειες σε μερικές. Έκανα καλές εμφανίσεις. Με βάση τις εμφανίσεις μας, αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Χάσαμε αρκετά στο τέλος. Ο Λεβαδειακός με βοήθησε να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, πήρα παιχνίδια στα πόδια μου και έγινε καλύτερος. Έπαιζα ως εξτρέμ στην αριστερή πλευρά».

Για τη Νάπολι: «Έμεινα δύο χρόνια στις ακαδημίες και πήγα στην πρώτη ομάδα αλλά μετά γύρισα στον ΠΑΟΚ. Χάρηκα για τον τίτλο που πήρε φέτος. Η Νάπολι είναι μια μεγάλη ομάδα και έκανα προπονήσεις με μεγάλους παίκτες. Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησα με τον Αμπέλ Φερέιρα και πήγα καλά. Την επόμενη χρόνια αποφασίστηκε να πάω δανεικός. Έμεινα δύο χρόνια στον Λεβαδειακό και έδειξα ότι μπορώ να σταθώ και ότι ωρίμασα. Είμαι έτοιμος πια».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Έχουν αποδείξει οι νέοι ότι μπορούν να σταθούν. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Δεν με εκπλήσσει η εξέλιξη τους. Έχουν ταλέντο και θέληση να παίξουν».

Για τον ΠΑΟΚ και τον τελικό: «Είναι μια καλή ομάδα αλλά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ήταν άτυχος στα πλέι οφ. Δεν είναι αυτό που φαίνεται η διαφορά του από την ΑΕΚ. Θα κριθεί ο τελικός στις λεπτομέρειες».

Διαβάστε ακόμη...