«Όχι» της ΕΛ.ΑΣ. σε παρουσία οπαδών ή μαθητών - Από 20 διαπιστεύσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Η ΕΛ.ΑΣ. αρνήθηκε κατηγορηματικά το αίτημα των ομάδων για περιορισμένο αριθμό οπαδών στον τελικό. Είπε «όχι» και σε παρουσία μαθητών.
Πηγή: sdna.gr
«Όχι» της ΕΛ.ΑΣ. σε παρουσία οπαδών ή μαθητών - Από 20 διαπιστεύσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Πολλά και ενδιαφέροντα προέκυψαν από τη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι στον Βόλο, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet την ερχόμενη Τετάρτη (24/5) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. αρνήθηκε κατηγορηματικά το αίτημα των ομάδων για έστω περιορισμένο αριθμό φιλάθλων. Ήταν θετική μόνο για 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ.

Επίσης, η Αστυνομία, αλλά και η ΕΠΟ ήταν αρνητικές στην παρουσία μαθητών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού. Υποστήριξαν πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω παρουσίας συνοδών, κηδεμόνων και γονέων.

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ. Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.

Επίσης αν και οι δύο ΠΑΕ δεσμεύθηκαν και θα προχωρήσουν και σε έκδοση αναλυτικών ανακοινώσεων, πρέπει να σημειωθεί πως την μέρα του τελικού όλες οι προσβάσεις στην πόλη του Βόλου θα έχουν αστυνομικά μπλόκα.

Διαβάστε ακόμη...