Το step up των δικών του παιδιών

Από forzaonline.gr: Η φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της για τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο σε μια περίεργη χρονιά να διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας ως μεγάλο κέρδος την ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες τους.
Πηγή: forzaonline.gr
Το step up των δικών του παιδιών

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Στέφανος Τζίμας, έκανε το... step up την φετινή σεζόν, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί το next big thing όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός την φετινή σεζόν κατέγραψε 36 συμμετοχές μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ, κερδίζοντας με τις εμφανίσεις του και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος.

Από κοντά και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που μέτρησε 30 εμφανίσεις με 2 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του, αποτελώντας πλέον και αυτός μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε δειλά-δειλά και ο Στέφανος Τζίμας που σε έξι συμμετοχές, σημείωσε ένα γκολ, δείχνοντας ότι έρχεται και αυτός με... φόρα για τα επόμενα χρόνια, αφού είναι μόλις 17 χρονών!

Ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης, ο Τζίμας, αλλά και οι Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, που έχουν δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια τους από την περσινή σεζόν, δείχνουν την τρομερή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, που αποτελούν πλέον σταθερό τροφοδότη της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...