Προχωρά με Ντάντας, αναμονή για Πέλκα

Από forzaonline.gr: Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και ο ΠΑΟΚ αρχίζει να... πατάει το γκάζι σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν...
Πηγή: forzaonline.gr
Προχωρά με Ντάντας, αναμονή για Πέλκα

Στην Τούμπα τα ανοιχτά μεταγραφικά θέματα είναι αρκετά και ο στόχος είναι να κλείσουν άμεσα κάποιες υποθέσεις, έτσι ώστε να μείνει... λιγότερη δουλειά για τον Ιούνιο.

Στην υπόθεση του Τιάγκο Ντάντας υπάρχει σύγκλιση με την Μπενφίκα, η οποία είναι πλέον διατεθειμένη να παρατείνει τον δανεισμό του Πορτογάλου χωρίς υποχρεωτική οψιόν, κάτι στο οποίο επέμενε ο ΠΑΟΚ.

Η Μπενφίκα παραχωρεί τον Ντάντας για έναν ακόμη χρόνο, με ρήτρα 4.000.000 ευρώ, αλλά όχι υποχρεωτική. Με δεδομένο ότι με τον ποδοσφαιριστή η συμφωνία δεν είναι δύσκολη υπόθεση, θεωρείται θέμα χρόνο το κλείσιμο του νέου δανεισμού.

Η υπόθεση της ανανέωσης του Ντάντας δεν σχετίζεται με την περίπτωση χαφ, που εξετάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Λουτσέσκου θα αποκτηθεί ένας πρωτοκλασάτος χαφ, στη θέση του Κούρτιτς, που φεύγει.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, καλές πιθανότητες έχει πλέον και ο Μπράντον Τόμας. Το συμβόλαιο του Ισπανού τελειώνει (είναι μονοετές ΧΩΡΙΣ οψιόν ανανέωσης) και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν από μηδενική βάση, κάτι που θα γίνει μετά και τον τελικό. Εφόσον ο Τόμας κινηθεί στα πλαίσια της λογικής, οι πιθανότητες να παραμείνει είναι περισσότερες.

Σε ό,τι αφορά τον Πέλκα, που ήρθε στο προσκήνιο εδώ και δύο εβδομάδες, προς το παρόν δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Λουτσέσκου δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του, αλλά στην Τούμπα δεν υπάρχει βιασύνη. Ούτε ο ίδιος ο Πέλκας βιάζεται, καθώς θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Στα υπόλοιπα μέτωπα, τα ονόματα του Κρμέντσικ και του Μπάμπα παραμένουν στο τραπέζι. Και οι δύο έχουν προταθεί, και μάλιστα ο μάνατζερ του πρώτου ήταν στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον Άρη και μίλησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αυτές οι περιπτώσεις θα αξιολογηθούν με το τέλος της σεζόν και με δεδομένες και τις υπόλοιπες επιλογές που θα υπάρχουν...

Διαβάστε ακόμη...