Οι βολές και η περίεργη σύμπτωση με τον Ολυμπιακό

Από Paok24.com: «Με τις δύο εύστοχες βολές του ο Δικέφαλος ισοφάρισε τη μικρότερη φετινή επίδοση αφού τόσες (2/5) είχε και το Λαύριο Megabolt στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: paok24.com
Οι βολές και η περίεργη σύμπτωση με τον Ολυμπιακό

Πρόκειται για τη μικρότερη επίδοση του ΠΑΟΚ mateco από την περίοδο 2018-19 όταν για την 24η αγωνιστική, είχε μία εύστοχη βολή κόντρα και πάλι στον Ολυμπιακό και στο ίδιο γήπεδο» αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του και η συγκεκριμένη σύμπτωση, έχει το ενδιαφέρον της.

Ο ΠΑΟΚ που εκτέλεσε 36 σουτ τριών πόντων χθες (έχοντας 11/21 στο πρώτο μέρος) και 31 δύο, προφανώς και δεν πλησίασε πολύ το καλάθι του Ολυμπιακού, στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και αυτό, αποτυπώνεται και στη στατιστική.

Το γεγονός όμως ότι πήρε το πρώτο του ζευγάρι στο βολών, 2:33 πριν τη λήξη, σε ένα παιχνίδι που μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, ήταν κοντά στο σκορ κάτι λέει και για τον τρόπο σφυριγμάτων χθες στο Σ.Ε.Φ.

Και μιλάμε για δύο ομάδες, που η διαφορά ποιότητας τους, είναι χαώδης, ωστόσο σε 4-5 καθαρές περιπτώσεις φάουλ, σε προσπάθεια παικτών του ΠΑΟΚ για καλάθι, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, Πιτσίλκας, Κατραχούρας και Καρπάνος, είχαν διαφορετική άποψη και δε σφύριξαν κάτι…

Διαβάστε ακόμη...