Ψάχνοντας χρόνο και ρόλο

Από paok24.com:Τα «πατήματά» του ψάχνει ο Νίκολας Κουαλιάτα, που συνεχίζει στη Βραζιλία με τη φανέλα της Κουιαμπά, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2023.
Πηγή: paok24.com
Ψάχνοντας χρόνο και ρόλο

Ο 23χρονος Ουρουγουανός έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές μέχρι στιγμής στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ερχόμενος από τον πάγκο.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, η Κουιαμπά γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 με τον Κουαλιάτα να αντικαθιστά τον Τζόναθαν Καφού στο ημίχρονο και να αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ.

Ο Ουρουγουανός έμεινε εκτός αποστολής στο επόμενο παιχνίδι, ενώ από τον πάγκο παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Γκρέμιο.

Η επιστροφή του Κουαλιάτα στη δράση έγινε στο ματς με την Αμέρικα Μινέιρο, με τον 23χρονο να αγωνίζεται για 18 λεπτά, αυτή τη φορά ως «δεκάρι» καθώς αντικατέστησε τον Τσεπελίνι.

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι για τον Κουαλιάτα, χτες στην βαριά εντός έδρας ήττα της Κουιαμπά με 0-4 από την Ατλέτικο Μινέιρο, με τον Ουρουγουανό να αντικαθιστά στο ημίχρονο τον Ντενίλσον, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, σε μία προσπάθεια του Ίβο Βιέρα να δώσει μεσοεπιθετικές λύσεις στην ομάδα του.

Η Κουιαμπά σε 5 αγώνες στο πρωτάθλημα, μετράει 1 νίκη – 1 ισοπαλία και 3 ήττες με αποτέλεσμα να είναι στην 17η θέση με 4 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη...