Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός!

Από paok24.com: Έχοντας κάνει κυριολεκτικά τον... γύρο του κόσμου, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet... επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό και εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί στον Βόλο την Τετάρτη 24 Μαϊου!
Πηγή: paok24.com
Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός!

Όπως προκύπτει, ο Αχιλλέας Μπέος και η επιτροπή διαχείρισης του Πανθεσσαλικού απέστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία την ενημέρωσαν πως διαθέτουν το γήπεδο για τον τελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον όρο όμως να διατεθούν ελάχιστες προσκλήσεις στην Ομοσπονδία και τις ομάδες! Oυσιαστικά δηλαδή, ο τελικός να γίνει απουσία οπαδών, ενώ υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο για ελεύθερη είσοδο σε μαθητές έως 13 ετών!

Από την πλευρά της βέβαια, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στη συνεδρίασή της που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναμένεται να ορίσει και μία εναλλακτική έδρα, πιθανότατα το Ελμπασάν της Αλβανίας, προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην περίπτωση που υπάρξουν πιέσεις προς την κατεύθυνση της μη διεξαγωγής του τελικού στον Βόλο, κάτι που μόνο απίθανο δεν είναι!

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρόταση για Πανθεσσαλικό μειοψήφησαν οι Κουπτσίδης και Δημητρίου, ενώ απών ήταν ο πρόεδρος της Λίγκας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινακης, ο οποίος περιορίστηκε νωρίτερα σε μία... απειλητική επιστολή προς την Ομοσπονδία!

Διαβάστε ακόμη...