«Αλλοίωση αν δεν έρθουν Elite διαιτητές»

Από paok24.com : Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως πρόεδρος της Super Leagu, έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ με την οποία ζητάεο τον ορισμό elite διαιτητών ή τουλάχιστον πρώτης κατηγορίας από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα.
Πηγή: paok24.com
«Αλλοίωση αν δεν έρθουν Elite διαιτητές»

Σε αυτή αναφέρει:

«Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 14.05.2023 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League 1 κατά την οποία θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή και αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστούν στους αγώνες αυτούς διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης Κατηγορίας προερχόμενοι από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).

Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος»

Διαβάστε ακόμη...