Στην Θεσσαλονίκη για την ισοφάριση της σειράς!

Από acpaok.gr: Για το Game 1 των θέσεων 5-6 της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, και το μεσημέρι της Τετάρτη 6 Μαΐου αντιμετώπισε τον ΓΣ Περιστερίου, από το οποίο και γνώρισε την ήττα με 12-10.
Πηγή: acpaok.gr
Στην Θεσσαλονίκη για την ισοφάριση της σειράς!

Ο Δικέφαλος μπήκε νωχελικότητα στην επίθεση του στην πρώτη περίοδο, ωστόσο δεν άφησε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 3-1. Στην δεύτερη περίοδο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έκλεισε την ψαλίδα του σκορ, ανεβάζοντας τον ρυθμό του. Ξεκίνησε μειώνοντας αρχικά σε 3-2, ενώ λίγο αργότερα με δύο συνεχόμενα τέρματα διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 5-4.

Μετά την ανάπαυλα, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν λίγο μουδιασμένοι αλλά στη συνέχεια ανέβασαν το τέμπο τους. Ο Δικέφαλος βρίσκοντας δίχτυα μείωσε σε 8-5 και αμέσως μετά σε 8-6, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξη του τρίτου οκταλέπτου διαμόρφωσε το σκορ σε 9-7. Στην τελευταία περίοδο έπεσε ο ρυθμός της αναμέτρησης και από τις δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 11-8 και λίγο αργότερα μείωσε σε 12-9.Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 12-10.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 15:30, εντός έδρας, απέναντι στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του δεύτερου παιχνιδιού των πλέι-οφ της φάσης 5-6 της Α1 Πόλο ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 4-3, 3-3

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 4, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ 1, Καραντζάς.

Διαβάστε ακόμη...