Αλλαγή δεδομένων!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ κράτησε Κοκκινάκη, θέλει διακαώς παραμονή Ράπτη, αλλά χάνει τον Βουλκίδη που ντύνεται στα πράσινα
Πηγή: paok24.com
Αλλαγή δεδομένων!

Αλλαγή δεδομένων φέρνει στη διαμόρφωση του ρόστερ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν η αποχώρηση του Θοδωρή Βουλκίδη ο οποίος μετά από έναν χρόνο παρουσίας στα ασπρόμαυρα κατηφορίζει στην πρωτεύουσα για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Δικέφαλος έδειξε τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν με την παραμονή του Κοκκινάκη στα ασπρόμαυρα, προκειμένου να διατηρήσει και την επόμενη αγωνιστική χρονιά έναν ισχυρό πυρήνα Ελλήνων παικτών και μάλιστα σε κομβικές θέσεις.

Αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει και με την περίπτωση του Ράπτη, τον οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του.

Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Θοδωρή Βουλκίδη, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός και έτσι από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στο «Παλατάκι» ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Αν μη τι άλλο μια εξέλιξη που σίγουρα αλλάζει τον σχεδιασμό των κυπελλούχων Ελλάδας, καθώς πλέον θα πρέπει να αναδιαμορφώσουν τα πλάνα τους για τον τρόπο με τον οποίο θα στελεχώσουν την... πρώτη γραμμή του ρόστερ τους.

Με την... πεπατημένη ότι ως συνήθως ο ΠΑΟΚ κινείται στην ξένη αγορά για κεντρικό, ακραίο και διαγώνιο, μένει να φανεί πώς ο Δικέφαλος θα «αντιδράσει» στη φυγή Βουλκίδη.

Η συζήτηση για τους πέντε ξένους, όλο ανοίγει και όλο μένει στα χαρτιά, αφού ακόμα και αν ψηφιστεί από τις ομάδες δεν ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση των Ελλήνων επαγγελματιών.

Με το σενάριο της διατήρησης των τεσσάρων ξένων στα ρόστερ των ομάδων της Volley League, μένει να φανεί εάν ο ΠΑΟΚ πάει σε δίδυμο ξένων κεντρικών, κάτι που προϋποθέτει ότι θα πρέπει να καλύψει κάποια άλλη βασική θέση του ρόστερ με Έλληνα αθλητή, ενδεχομένως του πασαδόρου.

Διαφορετικά, ο Δικέφαλος, εάν επιλέξει να καλύψει με ξένους τις θέσεις του πασαδόρου, του ακραίου, του διαγώνιου και του ενός κεντρικού θα πρέπει να εξετάσει τις επιλογές που υπάρχουν από την ελληνική αγορά σχετικά με τον δεύτερο βασικό κεντρικό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός πέρα από τον Βουλκίδη, απέκτησε ξανά και τον Έλληνα ακραίο Θανάση Πρωτοψάλτη, ενώ στην ομάδα παραμένει και ο Ιταλός ακραίος Γίρι Κόβαρ, με τον Καναδό Ντέρεκ Επ να αντικαθιστά τον Γιάκομπσεν στην πάσα.

Διαβάστε ακόμη...