ΠΑΟΚ για 27 Ιουλίου ή 10 Αυγούστου

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί σε δυο μέτωπα το μοναδικό εισιτήριο της Ελλάδας για το Europa League, με την κατάταξη του πρωταθλήματος αλλά και την έκβαση του τελικού του κυπέλλου να κρίνουν την ημερομηνία έναρξης της πρώτης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης για τη σεζόν 2023-24.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ για 27 Ιουλίου ή 10 Αυγούστου

Ο Δικέφαλος, αν τερματίσει τρίτος ή κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας, θα ξεκινήσει τη σεζόν από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με το πρώτο επίσημο παιχνίδι να είναι στις 10 Αυγούστου. Το σενάριο που θέλει την Ελληνική ομάδα που θα έχει αυτό το εισιτήριο να κερδίζει ένα γύρο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, καθώς θα πρέπει η ομάδα που θα κατακτήσει το Conference League να έχει κατακτήσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος της, κάτι που μπορούν να πετύχουν μόνο μια εκ των Φιορεντίνα και Άλκμααρ. Σε αυτή την περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του ματς στις 24 Αυγούστου.

Σε περίπτωση που τερματίσει τέταρτος και ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου, θα δώσει το πρώτο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 27 Ιουλίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Confewrence League.

Διαβάστε ακόμη...