Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-Εθνικός Πειραιώς

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Πολυμέρη Προσινικλή, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του Εθνικού Πειραιώς με 10-9, στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού των πλέι-οφ της φάσης 5-8 της Α1 Πόλο ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-Εθνικός Πειραιώς

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Πάντοτε αυτή η διαδικασία των παιχνιδιών είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα, καθώς δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα τα χρόνια στα οποία είμαι στον ΠΑΟΚ, οι αναμετρήσεις κόντρα στον Εθνικό έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Το παιχνίδι πήγε όπως το φανταζόμουν, δηλαδή δύσκολο και κλειστό. Θεωρώ ότι εκμεταλλευτήκαμε την αδράνεια του Εθνικού αλλά και την δική μας αγωνιστική άνοδο στην τρίτη περίοδο, όπου το -2 έγινε +2, και από κει και πέρα κρατήσαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία σε αυτά τα παιχνίδια αν κερδίζεις μ' ένα γκολ ή δέκα, σημασία έχει η νίκη. Κρατάμε το ότι κάναμε το 1-0, να ηρεμήσουμε, και θα πάμε στην Αθήνα για να προσπαθήσουμε να κάνουμε το 2-0 έτσι ώστε να συγκεντρωθούμε στις επόμενες υποχρεώσεις. Αν δεν γίνει αυτό, το επόμενο Σάββατο έχουμε το τρίτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο θα κυνηγήσουμε την πρόκριση για τις θέσεις 5-6».

Πολυμέρης Προσινικλής:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε κερδίσει τον Εθνικό δύο φορές στη κανονική διάρκεια, αλλά τα παιχνίδια των πλέι-οφ είναι τελείως διαφορετικά. Έχει μείνει μία θέση για την Ευρώπη, την οποία θα διεκδικήσουμε δίνοντας όλες τις δυνάμεις μας. Κάναμε το 1-0 στην σειρά, υποχρέωση μας είναι να κάνουμε το 2-0 στην Αθήνα και να τελειώσουμε τη σειρά. Κρατάμε τη νίκη και την αμυντική λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στα 97 χρόνια του ΠΑΟΚ, ο Σύλλογος μας βρίσκεται ένα χρόνο πιο κοντά στα 100».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...