Με κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το 1-0 ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Από acpaok.gr: ο 1-0 στην σειρά των παιχνιδιών κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς έκανε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με 10-9.
Πηγή: acpaok.gr
Με κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το 1-0 ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του πρώτου οκταλέπτου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα στα πρώτα λεπτά, 1-1. Ανάλογη ήταν η συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-2 και τον Κεχαλάρη να ισοφαρίζουν, 2-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα με τον Χαραλαμπόπουλο, 3-2, οι αντίπαλοι ισοφάρισαν, 3-3, και ο Καλαργυρός έδωσε και πάλι το προβάδισμα, 4-3. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 4-6, μετά από 0-3 σερί του Εθνικού.

Αντίδραση έβγαλε ο Δικέφαλος στο τρίτο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας τρία γρήγορα τέρματα, εκ των οποίων δύο του Μιλάρντοβιτς (6-6) και ένα του Π. Προσινικλή, 7-6. Ο Κόουπμαν έκανε το 8-6, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του οκταλέπτου.

Το τελευταίο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ του Χαραλαμπόπουλου, το οποίο έδωσε σαφές προβάδισμα στον ΠΑΟΚ Domus Ergo, 9-6. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, 9-7, ωστόσο ο Ν. Προσινικλής έδωσε και πάλι διαφορά τριών τερμάτων, 10-7. Στα τελευταία λεπτά ο Εθνικός πέτυχε δύο γκολ, 10-9, με αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 26 Απριλίου, εκτός έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 4-0, 2-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής 1, Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Π. Προσινικλής 1, Κόουπμαν 1, Καρατζάς, Αλειφτήρας, Σαλέχ, Λασκαρίδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...