Το πιο νεανικό σύνολο της Α1 και το... ταμείο!

Μία σεζόν γεμάτη δράση και πολλά συναισθήματα, έφτασε στο τέλος για το τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο κατέγραψε ακόμα μία σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, ούσα, πλέον, η πιο... παλιά ομάδα της Α1.
Πηγή: acpaok.gr
Το πιο νεανικό σύνολο της Α1 και το... ταμείο!

Ο ΠΑΟΚ, πιστός στα πιστεύω του όλα αυτά τα χρόνια, δημιούργησε το πιο νεανικό σύνολο της φετινής κατηγορίας, δίνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής στις νεαρές, Στεφανάκη (2005) και Κιολέογλου (2004), ενώ παράλληλα έδωσε το... βάπτισμα του πυρός στις Κουκουναρίδου (2008), Τόγια (2006) και Μινοβγίδου (2006).

Άκρως παραγωγικές ήταν και οι Κολλάτου (μία παίκτρια η οποία ξεχώρισε μάλιστα για το ταλέντο της), Ουίλιαμς και Τζετ-Ουίλσον, οι οποίες με τις επιδόσεις τους ήταν μέσα στην πεντάδα των κορυφαίων κατηγοριών της Α1 Μπάσκετ γυναικών.

Μάλιστα, οι Κολλάτου και Καρλάφτη, πραγματοποιήσαν την φετινή σεζόν την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας τους, καταγράφοντας σημαντικούς μέσους όρους σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ.

Η σεζόν 2022-2023 ολοκληρώθηκε για το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, το οποίο πλέον ετοιμάζεται... πυρετωδώς για μία νέα χρονιά, δουλεύοντας στον σχεδιασμό του νέου ρόστερ.

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...