Φενόλιο: «Δεν τερματίσαμε τυχαία στην πρώτη θέση!»

Από paok24.com: Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε ότι τα ματς κόντρα στον Άρη δε θα είναι εύκολα
Πηγή: paok24.com
Φενόλιο: «Δεν τερματίσαμε τυχαία στην πρώτη θέση!»

Στη μάχη των πλέι-οφ μπαίνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που για την προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε διπλά παιχνίδια.

Το πρώτο θα γίνει το Σάββατο στις 18:00 στη Μίκρα για να ακολουθήσει η ρεβάνς τη Μ. Τετάρτη στο «Παλατάκι».

Το σύστημα διεξαγωγής της προημιτελικής φάσης...

Στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία, όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 17 της παρούσης (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και 0 βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους.

Ο Μάρκο Φενόλιο, προπονητής του ΠΑΟΚ, ανέφερε στις δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος γιατί ξεκινάει η καλύτερη περίοδος της σεζόν. Τα πλέι-οφ είναι ένα διαφορετικό, νέο, πρωτάθλημα, στα οποία όλα μπορούν να συμβούν. Τα παιχνίδια με τον Άρη δεν θα είναι εύκολα, ειδικά το αυριανό στην Μίκρα, στο οποίο ο αντίπαλος θα έχει την στήριξη του κόσμου του.

Εγώ είμαι πεπεισμένος για την ομάδα μου, δεν τερματίσαμε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας λόγω τύχης, αλλά επειδή δουλέψαμε σκληρά. Θα χρειαστεί να μείνουμε απολύτως συγκεντρωμένοι, διότι το σύστημα των πλέι-οφ είναι κάπως μπερδεμένο. Μπορεί και ένα σετ να παίξει την ρόλο του σε αυτή την σειρά.

Γι' αυτό τον λόγο ζήτησα από τις παίκτριες μου να είναι συγκεντρωμένες και προετοιμασμένες, διότι δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια»

Διαβάστε ακόμη...