Back to back ήττα για τον ΠΑΟΚ 11 μήνες μετά!

Από sdna.gr: Τα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό συνθέτουν ένα αρνητικό σερί για τους Θεσσαλονικείς, γνωρίζοντας για πρώτη φορά φέτος back to back ήττα!
Πηγή: sdna.gr
Back to back ήττα για τον ΠΑΟΚ 11 μήνες μετά!

Ο... αγνώριστος ΠΑΟΚ αποχώρησε με άδεια χέρια από το «Γ.Καραϊσκάκης», μετά την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό, και πλέον βρίσκεται εννέα βαθμούς πίσω από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Η δεύτερη σερί ήττα μέσα σε τέσσερις ημέρες και οι δύο στα ντέρμπι ήρθαν στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν για τους Θεσσαλονικείς, δυσκολεύοντας πολύ την προσπάθειά του στο μίνι πρωτάθλημα των PlayOffs.

Το αξιοσημείωτο είναι πως για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν, ο ΠΑΟΚ μετράει δύο συνεχόμενες ήττες. Η τελευταία φορά που ο Δικέφαλος κατέγραψε δύο σερί ήττες ήταν 11 μήνες πριν και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάϊο, έχοντας όχι δύο, αλλά τρεις σερί ήττες.

Αρχικά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και «τρίτωσε» το κακό για τους ασπρόμαυρους στο ματς με τον Άρη (1-0), σε ένα διάστημα στο φινάλε της περσινής σεζόν όπου συνολικά οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη για όλες τις διοργανώσεις.

Επίσης, για να θυμηθεί κανείς την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τρία γκολ, θα πρέπει να γυρίσει στην περσινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα, στον Δεκέμβρη του 2021 και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Οι γηπεδούχοι με εξαιρετική απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα νίκησαν τον ΠΑΟΚ με 3-2, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 και έφεραν την ομάδα της Θεσσαλονίκης -τότε- 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Διαβάστε ακόμη...