Στην Θεσσαλονίκη για την ισοφάριση...

Για τo Game 1 της προημιτελικής φάσης της Α1 Πόλο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα εκεί όπου το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαρτίου, αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης από το οποίο και γνώρισε την ήττα με 14-6.
Πηγή: acpaok.gr
Στην Θεσσαλονίκη για την ισοφάριση...



Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αγωνίστηκε χωρίς τον Νίκολα Μιλάρντοβιτς, καθώς ο Κροάτης εξέθεσε την τιμωρία του.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με μεγάλη προσήλωση από την πρώτη στιγμή της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και στην συνέχεια ο Δικέφαλος μείωσε με τον Χαραλαμπόπουλο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 2-1. Λίγο αργότερα ο Κεχαλάρης με δυνατό σουτ έκανε το 3-2. Ενώ η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 4-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένος και προσπάθησε να μπει στον ρυθμό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα σερί τριών τερμάτων, το οποίο σταμάτησε ο Κεχαλάρης κάνοντας το 7-3. Ενώ λίγο αργότερα και πάλι ο Κεχαλάρης διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 8-4.

Στην τρίτη περίοδος συνεχίστηκε με τον ρυθμό του αγώνα να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν μεγάλη βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα και ο Απόλλωνας σκόραρε μόλις ένα γκολ. Όποιες προϋποθέσεις είχε ο Δικέφαλος για να σκοράρει, εξουδετερώθηκαν από τον τερματοφύλακα των αντιπάλων, έτσι το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 9-4.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι άνοιξε. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν το μομέντουμ στην επίθεση, σε αυτό απάντησε ο Νίκος Προσινικλής μειώνοντας σε 11-5 και ο Κούπμαν κάνοντας το 13-6. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 14-6.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο του Game 2 της προημιτελικής φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.

Διαβάστε ακόμη...