Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Για το Game 1 της προημιτελικής φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 20:30, τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Πηγή: acpaok.gr
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Ο Δικέφαλος ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου πραγματοποιεί μία σταθερά καλή χρονιά, με το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ να «χτίζει» χρόνο με τον χρόνο την δυναμική του στην κορυφαία κατηγορία.

Απέναντί του, ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος τερμάτισε τρίτος στην βαθμολογία, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα της έδρας στην προημιτελική φάση των πλέι-οφ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του KOE TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιάννης Κεχαλάρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έφτασε η ώρα για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν, αυτά των πλέι-οφ. Πρώτος αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε μία δύσκολη έδρα στην οποία λίγες ομάδες έχουν περάσει. Είμαστε έτοιμοι κατάλληλα προετοιμασμένοι, ψυχικά και σωματικά, γι' αυτό τον αγώνα, και πάμε στην Αθήνα για τη νίκη!».


Τετάρτη 5 Απριλίου 2023
1ος Προημιτελικός, Α1
Σεράφειο κολυμβητήριο
20:30, Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Διαβάστε ακόμη...