Οι δικαιολογίες του Κομίνη

Από thessports.gr: Πέρασαν περίπου πέντε χρόνια από το βράδυ της μεγάλης κλοπής του πρωταθλήματος με το πεντακάθαρο γκολ του Φερνάντο Βαρέλα και την ακύρωση του από τους Κομίνη- Ποντίκη.
Πηγή: thessports.gr
Οι δικαιολογίες του Κομίνη

Ο Γιώργος Κομίνης έχει απαλλάξει τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του, και παραχώρησε συνέντευξη, μέσω της οποίας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως «μπορεί να καταλάβει τον ψυχισμό του Ιβάν Σαββίδη».

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την εισβολή του Μαρινάκη στο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός και τα όσα είχαν συμβεί στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, όπου και κλάπηκε το πρωτάθλημα από τον Δικέφαλο:

«Ο ένας από τους τέσσερις θα νομίζει ότι αδικείται η ομάδα του, ενώ ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είχε πάνω του κάποιο όπλο που να φανεί... Το θέμα είναι ότι ενώ παιζόταν το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν πάνω στην γραμμή. Αυτό είχε τύχει και σε μένα, αλλά εγώ πήγα με το γράμμα του κανονισμού. Ζήτησα εκκένωση του γηπέδου για να μπορέσω να ολοκληρώσω τον αγώνα. Ωστόσο η απόφαση του Πορτογάλου, να το παραβλέψει, ήταν αυτή που πέρασε πιο αναίμακτα. Δεν γίνεται όμως αυτό, να μπαίνει ο κάθε πρόεδρος την ώρα του παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο. Αυτό δεν υπάρχει. Το έχεις δει εσύ αυτό πουθενά; Όποιος και να είναι ο πρόεδρος δεν γίνεται να σουλατσάρει μέσα στο γήπεδο. Στη δική μου την περίπτωση κανείς στην αρχή δεν είδε το όπλο, το είδαμε όλοι μετά στις εικόνες. Είναι ότι έρχεσαι με ένα σύνολο ατόμων που μόνο σχέση με το ποδόσφαιρο δεν έχουν».

Όσο για τον Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε:

«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του, αλλά μετά από τόσα ντέρμπι μπορώ να καταλάβω τον ψυχισμό ενός προέδρου, ότι παίζει σε μια φάση τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...