Τα παραλειπόμενα της μεγάλης βραδιάς του Μπάνε (pics)

Από paok24.com:Μετά τη φιέστα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος τον Απρίλιο του 2019, ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του έζησε κάτι πολύ μεγάλο και στο κλειστό γήπεδο της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Τα παραλειπόμενα της μεγάλης βραδιάς του Μπάνε (pics)

Η βραδιά του Πρέλεβιτς και της απόσυρσης της φανέλας ήταν μαγική και πραγματικά όλα κύλησαν τέλεια, χάρη στις προσπάθειες και την εξαιρετική οργάνωση της ΚΑΕ.

Πάμε να καταγράψουμε μερικές λεπτομέρειες, αρκετά από όσα έγιναν και δεν έδειξε η τηλεόραση

-Ποιος είναι ο Πρέλεβιτς; Είναι αυτός που ακόμη και σε αυτές τις στιγμές θα πάρει τον λόγο και θα πει: «Εγώ έχω την ευθύνη για το ότι αργήσαμε...».

-Πάρα πολλοί άνθρωποι (και όχι μόνο οι κόρες του) δάκρυσαν στην είσοδο του Πρέλεβιτς και στη στιγμή της φανέλας που ανέβαινε στην οροφή.

-Πρώτος ο Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος οραματίστηκε και αυτή τη μεγάλη βραδιά. Και τα κατάφερε όλα με τρομερή επιτυχία.

– Συνύπαρξη μετά από πολλά πολλά χρόνια για Βεζυρτζή, Κατσαρή, Αλεξόπουλο και Οικονομίδη! Όλοι βέβαια για τον Μπάνε!

-Το γήπεδο γέμισε! Ελάχιστες οι άδειες καρέκλες πάνω και στις γωνίες. Πάρα πολλοί ήρθαν από άλλες πόλεις για να τιμήσουν τον Πρέλεβιτς.

-Δύο μήνες έψαχναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον Παπαχρόνη ο οποίος εξέπληξε με τα όσα είπε με τόσα καλά ελληνικά.

-Ο Παπασαράντου έστειλε το χαιρετισμό του γιατί ήταν ο κολλητός του Μπάνε το 1989 μια και μιλούσαν Αγγλικά σε περίοδο που ο Πρέλεβιτς δεν μιλούσε ακόμη ελληνικά.

-Μπάρλοου και Λέβινγκστον συναντήθηκαν κοντά στο Σικάγο μόνο και μόνο για να κάνουν το βίντεο για τον
Πρέλεβιτς!

– Την πιο μεγάλη αποθέωση -όπως πάντα- γνώρισε ο αγαπητός Χρήστος Τσέκος!

-Ήρθε από το Βελιγράδι για τον Μπάνε ο Πέτρος, ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς!

-Παρών στο γήπεδο ο πρόεδρος του Άρη, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ένας πολύ ξεχωριστός μπασκετάνθρώπος της πόλης.

-Το απλό αλλά τόσο ουσιαστικό... «ΠΑΟΚ ολέ» που άρχισε να φωνάζει όλο το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πραγματικά καταλυτικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

-Όλα πήγαν τέλεια σε μια γιορτή που οργανωτικά πρωταγωνίστησαν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναγιώτης Χορόζογλου και η υπεύθυνη εμπορικής ανάπτυξης Ναστάζια Μαγουλά.

-Την ώρα του αγώνα, οι πρώην αθλητές και οι παράγοντες δεν μπορούσαν να μην αντιδράσουν εκστασιασμένοι στις 2-3 τρομακτικές ενέργειες του Ρένφρο.

– Ο Πρέλεβιτς χθες πρέπει να βγήκε φωτογραφία με πάνω από 1000 ανθρώπους! Με όλους χαμογελαστός!

-Το ζήσαμε κι αυτό! Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Τσαρούχα που σε κάποιες διακοπές έπαιζε με την μπάλα δίνοντάς της στην κόρη του Γαλακτερού! Η Τσαρούχα που χθες σφύριζε ο τι έβλεπε!!

Διαβάστε ακόμη...