Έσπασε σπουδαίο ρεκόρ κι έγραψε ιστορία ο Μιλενκόσκι!

Από paok24.com: Ο 63χρονος τεχνικός είναι το «κλειδί» της εξαιρετικής εικόνας του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Έσπασε σπουδαίο ρεκόρ κι έγραψε ιστορία ο Μιλενκόσκι!

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε το πέμπτο Κύπελλο της ιστορίας του αφού επικράτησε 3-1 σετ απέναντι στον Ολυμπιακό σε έναν εντυπωσιακό τελικό.

Ο Δικέφαλος ωστόσο το συγκεκριμένο τρόπαιο και όποιο κατακτήσει στη συνέχεια της χρονιάς το πήρε αρκετό καιρό νωρίτερα. Τότε που ο Γιόσκο Μιλενκόσκι ήταν έτοιμος να αποχωρήσει όμως η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τον στηρίξει και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει.

Από τότε ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει διαρκή βελτίωση και στην Καλαμάτα επιβεβαίωσε ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα αυτή την περίοδο. Όπως σημειώνει η «Ασπρόμαυρη Βίβλος», οι 12 συνεχόμενοι νικηφόροι αγώνες που τρέχει ο Δικέφαλος είναι το μεγαλύτερο σερί νικών στην ιστορία της ομάδας από ξένο προπονητή. Στην κορυφή της λίστας των προπονητών (σ.σ. Ελλήνων και ξένων) βρίσκεται ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος είχε 17 διαδοχικές νίκες τη σεζόν 2014-15 και άλλες 11 κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Χθες το βράδυ ο Γιόσκο Μιλενκόσκι σημείωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση όλων των εποχών, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά τις επιδόσεις των ξένων προπονητών.

Διαβάστε ακόμη...