Οι επιλογές Λουτσέσκου με ΑΕΚ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν την ΑΕΚ, έχοντας μια ήττα και μια νίκη, με τους δυο αγώνες να τελειώνουν αμφότεροι με 2-0 υπέρ του γηπεδούχου.
Πηγή: paok24.com
Οι επιλογές Λουτσέσκου με ΑΕΚ

Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου έγινε στις 30/10/2022 με τον Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεσή του τους ως τότε βασικούς Λύρατζη και Τσαούση, καθώς και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ήταν η πρώτη φορά που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε φανέλα βασικού, την ώρα που η μεσαία γραμμή είχε δομηθεί με τους Κούρτιτς και Ντάντας ως εσωτερικούς μέσους και τον Αουγκούστο σε ρόλο δεκαριού.

Η αναμέτρηση του δεύτερου γύρου έγινες στις 19 Φεβρουαρίου 2023, με τον Λουτσέσκου να έχει πλέον καθιερώσει την τριπλέτα με Ζίβκοβοτς, «Ντέλια» και Νάρεϊ πίσω από τον Ολιβέιρα, και τον Αουγκούστο ως παρτενέρ του Ντάντας.

Ο Τιάγκο Ντάντας έχει αποτελέσει τη βασική επιλογή του Λουτσέσκου όχι μόνο στα δυο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά στην πλειοψηφία των μεγάλων αγώνων. Πριν από δυο εβδομάδες, ο Ντάντας ξεκίνησε ως βασικός στον αγώνα με τον Άρη και η είσοδος του Σβαμπ στη θέση του αποδείχθηκε κομβική στην ανατροπή του σκορ στο δρόμο για τη σπουδαία νίκη με 1-2.

Διαβάστε ακόμη...