Η αποκάλυψη Καντουρί: Μαζί με τον Σβαμπ στο Scudetto της Νάπολι

Από sdna.gr: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για την αγαπημένη του Νάπολι και αποκάλυψε πως προγραμματίζει -μαζί με τον Στέφαν Σβαμπ- στην τελευταία αγωνιστική να ταξιδέψουν στην Ιταλία για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Scudetto από τους «παρτενοπέι».
Πηγή: sdna.gr
Η αποκάλυψη Καντουρί: Μαζί με τον Σβαμπ στο Scudetto της Νάπολι

Με τίτλο: «Ή τώρα ή ποτέ», ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για τη φετινή σεζόν της Νάπολι, τη φανέλα της οποίας φόρεσε στο παρελθόν για τρεις σεζόν, αποκαλύπτοντας πως σκοπεύει μαζί με τον Στέφαν Σβαμπ να ταξιδέψουν στην Ιταλία για να βρεθούν στο τελευταίο παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Σαμπντόρια στις 4/6 για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του Ιταλού δημοσιογράφου, Luca Cerchione, για το αν θα έρθει στο πάρτι του Scudetto, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Το οργανώνω ήδη μαζί με έναν Αυστριακό συμπαίκτη μου, τον Σβαμπ (σ.σ. παντρεμένος με Ιταλίδα). Μαζί παρακολουθούμε πολύ το ιταλικό ποδόσφαιρο. Θα είμαι εκεί για τον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά ελπίζω να είμαι εκεί και στον αγώνα που θα εξασφαλίζει μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Σήμερα η Νάπολι είναι ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, ήταν κάτι αναμενόμενο. Εδώ και χρόνια άξιζε ένα πρωτάθλημα. Φέτος θα έρθει ο τίτλος και είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα αλλά μπορεί να υπάρξει χαρά και στο Champions League».

Το καλοκαίρι άλλαξαν όλα για τη Νάπολι και το γεγονός ότι η νέα ομάδα ανταποκρίθηκε πλήρως ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για τον Καντουρί: «Σκέφτηκα ότι αφού τους επέλεξε η Νάπολι, θα έφτιαχνε μία καλή ομάδα, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο. Κανείς δεν το περίμενε. Τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτά τα παιδιά που τα κατάφεραν, αλλά και στον Σπαλέτι για την άμεση ενσωμάτωσή τους καθώς και στον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάνο Τζούντολι, που τους επέλεξε. Όλα αυτά τα στοιχεία οδήγησαν τη Νάπολι στο να κάνει μία εξαιρετική σεζόν».

Γιατί μιλούν όλοι για τον Κβαρατσχέλια όμως; «Έχει μια ασυνήθιστη αποφασιστικότητα. Τεχνικά, λοιπόν, είναι πάνω από το μέσο όρο. Στο one-on-one και στο σουτ είναι ασυναγώνιστος, έχει σχεδόν τα πάντα από έναν σύγχρονο παίκτη και όντας πολύ νέος, μπορεί να εξελιχθεί. Ελπίζω για τους Ναπολιτάνους να μείνει πολύ, θα κάνει απίστευτα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...