Χορόζογλου: «Να δημιουργήσουμε στον κόσμο έντονο συναίσθημα»

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Χορόζογλου, φιλοξενήθηκε στον City of Primo 106,1 και μίλησε για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, προς τιμήν του Μπάνε Πρέλεβιτς, με την απόσυρση της φανέλας με τον αριθμό “7”, πριν το τζάμπολ με την ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Χορόζογλου: «Να δημιουργήσουμε στον κόσμο έντονο συναίσθημα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ώρα προσέλευσης:

«Οι θύρες ανοίγουν στις 16:00. Εμείς προτείνουμε στον κόσμο να είναι στο γήπεδο μέχρι τις 18:30, προκειμένου να είναι όλοι στις θέσεις τους για την εκδήλωση. Δεν θα ξεκινήσει στις 18:30, αλλά εμείς προτείνουμε μέχρι τότε να έχει έρθει ο κόσμος, για να προλάβουν να είναι όλοι στις θέσεις τους και να μην υπάρξει πρόβλημα».

Για το πρόγραμμα της ημέρας:

«Υπάρχει αρχικά η εκδήλωση για τον Μπάνε Πρέλεβιτς και στην συνέχεια ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα και καλό είναι να τα ξεχωρίζουμε».

Γιατί δεν γίνεται σε ξεχωριστή μέρα η βράβευση:

«Πέρασαν 23 χρόνια για να παρθεί αυτή απόφαση. Για να καταφέρουμε να πείσουμε ουσιαστικά τον Μπάνε να δεχτεί αυτήν την εκδήλωση. Όλα αυτά τα χρόνια, κατά καιρούς έγιναν προτάσεις, τις οποίες αρνήθηκε. Αυτήν την φορά ο Θανάσης Χατζόπουλος κατάφερε να τον πείσει. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών. Γι’ αυτό το παιχνίδι ήμασταν σίγουροι ότι θα γίνει -και πότε- γι’ αυτό και αποφασίστηκε να γίνει τώρα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και ταυτόχρονα να σεβαστούμε και το παιχνίδι που υπάρχει αμέσως μετά».

Για το τι θα περιλαμβάνη η εκδήλωση:

«Αρχικά έχουμε κάποια πράγματα τα οποία τα κρατούμε έκπληξη για τον Μπάνε, αλλά και για τον κόσμο. Έχει τοποθετηθεί η cube οθόνη στο κέντρο του γηπέδου και φυσικά όλοι είχαμε την ίδια σκέψη. Μακάρι να μπορούσε να μείνει για πάντα. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι το έντονο συναίσθημα στον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να έρθουν λόγω δουλειάς ή επειδή μένουν στο εξωτερικό. Υπάρχουν μηνύματα τα οποία θα προβληθούν από αυτήν την οθόνη.»

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς:

«Θα ξεχώριζα την αυταπάρνηση που έδειξε για τον ΠΑΟΚ. Ήταν ο καλύτερος. Μόνος του δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά. Αλλά την διαφορά την έκανε η αυταπάρνηση του εντός και εκτός γηπέδου, για τον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα, σε όλους του τελικούς που έπαιξε σκόραρε 29 πόντους και πάνω. Όσο για την παραγοντική του πορεία, δεν φοβήθηκε ποτέ ότι θα φθαρεί. Οχτώ χρόνια στον ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει φθαρεί πολύ. Αλλά προσέφερε τα πάντα. Όλα του τα χρόνια στην Ελλάδα ήταν συνυφασμένα με τον ΠΑΟΚ. Για 35 χρόνια. Η φωτογραφία με τα σπασμένα δόντια δείχνει την αυταπάρνηση του για τον ΠΑΟΚ. Χαμογελάει γιατί δεν τον νοιάζει να τσαλακωθεί. Μετά από αυτήν την φωτογραφία είπε ότι ευτυχώς πρόλαβε να παντρευτεί. Και παρά το σπάσιμο των δοντιών και τον αφόρητο πόνο, συνέχισε να παίζει».

Για την διαθεσιμότητα των εισιτηρίων:

«Υπάρχουν ακόμη. Μπορεί να τα προμηθευτεί ο κόσμος από το PAOK Sports Arena και διαδικτυακά. Είναι ένα ωραίο τελετουργικό. Η κίνηση αυτή με την φανέλα που θα ανέβει στην κορυφή του σταδίου, για την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο “7”, αν καταφέρει να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα που το χρειάζεται πολύ η ομάδα, θα είναι μια πολύ ωραία μέρα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε στον κόσμο έντονο συναίσθημα. Αυτό κρατάμε».

Διαβάστε ακόμη...