Με Απόλλων Σμύρνης στα πλέι-οφ…

Από acpaok.gr: Για την 8η αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα εκεί όπου το μεσημέρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου, αντιμετώπισε τον Πανιώνιο από το οποίο και γνώρισε την ήττα με 17-13.
Πηγή: acpaok.gr
Με Απόλλων Σμύρνης στα πλέι-οφ…

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτης, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλος, Πόλυ Προσινικλή και Κούπμαν.

Με ωραίο και υψηλό ρυθμός ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι βρήκαν πρώτοι δίχτυα και σκόραραν τρία τέρματα, ο Μιλάρντοβιτς με δυνατό και σκαστό σουτ μείωσε σε 3-1. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν πολλές επιθέσεις, τις οποίες όμως εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου και η πρώτη περίοδος τέλειωσε με 4-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυναμικά και με τρία γρήγορα τέρματα ισοφάρισε. Μέσα στο πρώτο λεπτό ο ΠΑΟΚ μείωσε αρχικά σε 4-2 με τον Κεχαλάρη να σκοράρει με ένα δυνατό σουτ, αμέσως μετά ο Αϊβαλιώτης «είπε όχι» σε επίθεση των γηπεδούχων και ο Χαραλαμπόπουλος έκανε το 4-3. Στη συνέχεια, ο Κούπμαν μετά από ασίστ του Τσολακούδη ισοφάρισε σε 4-4, ενώ και Κεχαλάρης με ωραία ατομική ενέργεια 5-5. Λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου και για το υπόλοιπο του αγώνα, ο Δικέφαλος δεν είχε στην διάθεση του τον Μιλάρντοβιτς καθώς ο Κροάτης περιφερειακός αποβλήθηκε. Με ασίστ του Λασκαρίδης ο Κεχαλάρης από κοντά διαμόρφωσε τι σκορ ημιχρόνου σε 6-6.

Στην τρίτη περίοδο ο αγώνας συνέχισε να έχει την ίδια «άγρια ομορφιά». Ο Κεχαλάρης σκόραρε με σουτ από κοντά και έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά κάνοντας το 6-7. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο συνεχόμενα τέρματα και ο Καπράγκος ισοφάρισε για το 8-8. Στις δυσκολίες του αγώνα, προστέθηκε και η αποβολή του Χαραλαμπόπουλου, καθώς ο Δικέφαλος στερήθηκε τις υπηρεσίες του Έλληνα φουνταριστού. Οι γηπεδούχοι με τρία συνεχόμενα τέρματα πέρασαν μπροστά στο σκορ και ο Κεχαλάρης ευστοχώντας στο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πόλυς Προσινικλής, μείωσε σε 11-9, ενώ το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 12-9.

Στην τέταρτη περίοδο, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την συγκέντρωση τους, με αποτέλεσμα να ανοίξει η ψαλίδα του σκορ μετά τα μέσα του οκταλέπτου. Ο Κεχαλάρης με το έκτο προσωπικό του τέρμα μείωσε σε 12-10 και λίγο αργότερα ο Κουγιούνης σκόραρε για το 13-11 μετά από ασίστ Καλαργυρού. Ο Κούπμαν έκανε το 14-12 και μετά από αυτό οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμη τρία τέρματα. Με τον Κουγιούνη να αποβάλετε λίγο πριν το τέλος της περιόδου, Ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Σάλεχ με σκαστό σουτ να διαμορφώνει το τελικό σκορ του αγώνα σε 17-13.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο των πλέι-οφ της Α1 Πόλο ανδρών.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...