Και ποτέ να μην τα παρατάς!

Από paok24.com: Πως ο ΠΑΟΚ έφτασε από το -14 από την κορυφή και το -8 από την ΑΕΚ να διεκδικεί τον τίτλο!
Πηγή: paok24.com
Και ποτέ να μην τα παρατάς!

30 Oκτωβρίου 2022. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και απομακρύνεται 14 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή, στην οποία φιγουράρει ο Παναθηναϊκός με 30 βαθμούς!

Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος μένει στους 16 έχοντας αδικήσει κατάφωρα τον εαυτό του στο Ηράκλειο, στη Λιβαδειά αλλά και στην Τούμπα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, με την ΑΕΚ να φτάνει στους 24 βαθμούς και να ακολουθούν Ολυμπιακός και Βόλος με 20!

Απογοήτευση. Έντονη αμφιβολία για τις δυνατότητες της ομάδας. Εσωστρέφεια. Γκρίνια. Αναθεματισμοί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ακόμα και ο Ιβάν Σαββίδης, στον... τοίχο!

Από εκείνο το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια όμως έως και σήμερα, με... χαμηλά τη μπάλα και μακριά από την τοξικότητα και τις άναρθρες κραυγές, ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο – έχοντας μεταξύ άλλων "κλειδώσει" την παρουσία του και στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – "τρέχοντας" ένα σερί 17 αγώνων στο πρωτάθλημα δίχως ήττα (12 νίκες, 5 ισοπαλίες), έχοντας μάλιστα αδικηθεί με τον πλέον ξεδιάντροπο και εξοργιστικό τρόπο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα!

Σε αυτό το διάστημα, από την 11η αγωνιστική δηλαδή έως και την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε 41 βαθμούς, ο Ολυμπιακός 39, η ΑΕΚ 36 και ο Παναθηναϊκός 32, γεγονός που έχει αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στη "μάχη" για τον τίτλο, ενώ μεταξύ άλλων ο Δικέφαλος θριάμβευσε στη Λεωφόρο με 3-0, κέρδισε στην Τούμπα την "Ένωση" με 2-0 και δις τον Άρη, έχοντας νωρίτερα περάσει με "διπλό" και από το "Γ. Καραϊσκάκης"!

Πλέον, οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται στο -5 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό, στο -3 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο -2 από τον 3ο Ολυμπιακό, έχοντας μπροστά τους την ευκαιρία να ισοβαθμήσουν με την ΑΕΚ στους 60 βαθμούς, εφόσον την Κυριακή δώσουν συνέχεια στο "διπλό" τους στο "Κλεάνθης Βικελίδης"!

Διαβάστε ακόμη...