«Ταλέντο και λαμπρό μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Από paok24.com:Η Εθνική Νέων πήρε τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία και την πρόκριση στα τελικά του EURO που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Μάλτα.
Πηγή: paok24.com
«Ταλέντο και λαμπρό μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Πρωταγωνιστές της λαμπρής πορείας της Εθνικής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Στέφανο Τζίμα και τον Λάμπρο Σμυρλή να υπογράφουν με δικά τους γκολ τις μεγάλες νίκες της ομάδας σε αυτή τη σειρά των τριών αγώνων.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Θέος στης δηλώσεις του μετά την πρόκριση στάθηκε στο μεγάλο ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα, τονίζοντας πως οι ομάδες πρέπει να αξιοποιήσουν αυτά τα παιδιά.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόκριση που κατακτήσαμε. Το άξιζαν 100%, γιατί πάλεψαν σε όλες τις αναμετρήσεις, ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια την Εθνική Ομάδα. Θέλω να συγχαρώ όλο το τεχνικό επιτελείο που συνέβαλε τα μέγιστα για να βρίσκεται όλη η αποστολή ετοιμοπόλεμη σε κάθε παιχνίδι.Ξέραμε πριν την έναρξη του τουρνουά την ποιότητα των παιδιών, καθώς δουλεύουμε μαζί τους 3-4 χρόνια και σε συνεργασία με τον σχεδιασμό του κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, τον οποίον θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μας παρέχει σε όλους τους τομείς, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης.»

Ο προπονητής της Εθνικής συνέχισε λέγοντας «Αποδείξαμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ταλέντο και λαμπρό μέλλον. Ευελπιστώ ότι όλες οι ομάδες και όλοι οι υπεύθυνοι θα αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα τα παιδιά της αποστολής.»

Αφιέρωσε την πρόκριση στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών σημειώνοντας «Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλους.»

Διαβάστε ακόμη...