Προσπαθούν να δικαιολογήσουν μια στιγμή ντροπής

Από paokday.gr:Το απίστευτο κι όμως αληθινό... επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι χειροκροτητές Καραπαπά -ή και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός-για να δικαιολογήσει τον εξευτελισμό του με την ιστορία της φούστας που πέταξε στον Μπαλτάκο.
Πηγή: paokday.gr
Προσπαθούν να δικαιολογήσουν μια στιγμή ντροπής

Ούτε παιδιά στο δημοτικό. Πρώτα κάνουν τη βλακεία, τη χαίρονται για λίγο και μετά όταν αντιλαμβάνονται τι έκαναν απ' την αντίδραση των γονέων, εύχονται να μπορούσαν να γυρίσουν πίσω το χρόνο. Παλεύοντας να δικαιολογήσουν με γελοίους τρόπους τις πράξεις τους. Η διαφορά πως τώρα δε μιλάμε για παιδιά αλλά για ενήλικες, για συνέπειες που αφορούν το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ίδιας της κοινωνίας μας.

Ο Καραπαπάς πήρε το Όσκαρ ξεφτίλας ρίχνοντας μια φούστα στον Μπαλτάκο. «Λούζοντάς» τον και με ύβρεις πεζοδρομίου. Η... έκρηξη τεστοστερόνης και μαγκιάς, στο μυαλό του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μπήκε στα σπίτια όλων των Ελλήνων με το περίφημο βίντεο μέσα απ' την αίθουσα. Αποδεικνύοντας και το τι επιχείρησε ο Ολυμπιακός. Την ώρα που οι υπόλοιπες ΠΑΕ προετοίμαζαν τη συνάντηση με επιχειρήματα που είχαν να καταθέσουν, στο λιμάνι σκέφτονταν ποιο επίπεδο τραμπουκισμού και αλητείας θα ξεπεράσουν. Επιλέγοντας να πάρουν μια φούστα και να κάνουν αυτό που έκαναν.

Αφού το περηφανεύτηκε ο Καραπαπάς, υπό την ανοχή ενός κράτους που βασιλεύει η ανομία και η έλλειψη δικαιοσύνης όπως αποδείχθηκε, κατάλαβε πως το πράγμα ξεφεύγει. Η κίνησή του δεν οδήγησε κανέναν να τον... στολίσει με δάφνες μαγκιάς και τεστοστερόνης. Αντίθετα τα σχόλια ήταν και παραμένουν αποκλειστικά αρνητικά.

Αυτόματα η προπαγάνδα, έπρεπε να λειτουργήσει. Η συγγνώμη γι' αυτούς είναι άγνωστη λέξη. Όχι πως θα έλυνε το πρόβλημα, απλά θα έδειχνε μια κάποια μεταμέλεια. Κάποια χέρια κάθισαν να γράψουν κείμενα προκειμένου να δικαιολογήσουν την κίνηση αυτή. Θέλουμε να πιστεύουμε όχι δημοσιογραφικά. Γιατί εκείνα θα ντρέπονταν να κάνουν κάτι τέτοιο, βουτηγμένα στα σκ@@@ όπως τα χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πώς δικαιολογήθηκε η αλητεία και η ανήθικη συμπεριφορά; Απ' το... χρώμα της φούστας. Δεν είναι πλάκα. Δεν μπορεί να γίνει πλάκα με τον σκοταδισμό του Ολυμπιακού να βασιλεύει. Παρουσιάστηκε ο Καραπαπάς ως άλλος... Τσε Γκεβάρα. Που έκανε επανάσταση πετώντας μαύρη φούστα στον Μπαλτάκο. Γιατί το μαύρο συμβολίζει την ακροδεξιά.

Έτσι έγραψαν. Αυτό το επιχείρημα χρησιμοποίησαν. 24 ώρες μετά το σκηνικό ντροπής και ξεφτίλας ενός κοινού χουλιγκάνου που έχει ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τους παραγωγούς λάσπης και ψεμάτων, ήταν... οργή κατά του Μπαλτάκου και της επιλογής για τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος που παραπέμπει-όπως λένε-σε ακροδεξιά σύμβολα.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Οι λογικές, οι τακτικές, οι πρακτικές τους, είναι απλά αρρωστημένες. Τα μυαλά τους «άρρωστα» για να μπαίνουν στη διαδικασία όχι απλά να προχωρούν σε τέτοιες ενέργειας ανθρώπινης ξεφτίλας, αλλά να τις δικαιολογούν με αυτόν τον τρόπο.

Διαβάστε ακόμη...