Γιατί οι υποθέσεις Ολιβέιρα και Τόμας έχουν…. μέλλον

Απο forzaonline.gr: Παράλληλα με τον Ντάντας, έχει ανοίξει η συζήτηση και για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μένει ελεύθερος με τη λήξη της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.
Πηγή: forzaonline.gr
Γιατί οι υποθέσεις Ολιβέιρα και Τόμας έχουν…. μέλλον

Mε τον 32χρονο φορ, που κάνει μια καλή σεζόν (9 γκολ, 3 ασίστ φέτος) έχει ξεκινήσει η κουβέντα για το μέλλον του κι αυτό που φάνηκε σ΄ αυτή την πρώτη συζήτηση, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει, με συμβόλαιο για δύο χρόνια και απολαβές σχεδόν τις ίδιες με το ισχύον συμβόλαιό του (γύρω στο εκατομμύριο το χρόνο).

Οι συζητήσεις με τον Πορτογάλο θα συνεχιστούν, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει ούτε να τον αγχώσει, ούτε να τον αποπροσανατολίσει, από την προσπάθεια που γίνεται αυτή την εποχή στα πλέι οφ και υπάρχει χρόνος για να τα βρουν οι δύο πλευρές.

Σε ό,τι αφορά τον Μπράντον Τόμας, για τον 28χρονο Ισπανό (9 γκολ φέτος) δεν έχει παρθεί ακόμη καμία απόφαση, ούτε και υπάρχει καμιά βιασύνη. Ο Τόμας υπέγραψε πέρσι μονοετές συμβόλαιο, το οποίο ο ΠΑΟΚ μπορεί να το ανανεώσει για έναν χρόνο ακόμη με συγκεκριμένους όρους κι αυτό μπορεί να γίνει στο τέλος της σεζόν.

Στην Τούμπα δεν υπάρχει καμιά βιασύνη και για τον Τόμας η απόφαση θα παρθεί στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...