Απογευματινό «ραντεβού» και στο φόντο ΑΕΚ

Από sdna.gr;Την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να περιμένει σταδιακά και την επιστροφή των διεθνών.
Πηγή: sdna.gr
Απογευματινό «ραντεβού» και στο φόντο ΑΕΚ

Παίρνοντας τη νίκη σε ένα δυνατό φιλικό με τη Φαρούλ Κονστάντζα, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν, με το ντέρμπι επί της Ένωσης να μπαίνει ξανά στο προσκήνιο.

Με απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπόνησης, ενώ αναμένεται σιγά σιγά και η επιστροφή των διεθνών.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουρινάμ, ενώ σήμερα (27/3) δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με την Εθνική Ελλάδος και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη Σερβία απέναντι σε Λιθουανία και Μαυροβούνιο αντίστοιχα, την Τρίτη (28/3) οι Ντομινίκ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας αγωνίζονται επίσης με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και έπειτα αναμένονται να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Διαβάστε ακόμη...