Χατζόπουλος: «Ο Μπάνε είναι το τοτέμ της ιστορίας του ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ3 λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, για την Basket League, αποκάλυψε τους λόγους της απόφασης να αποσυρθεί η φανέλα με τον αριθμό του Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και για την σημασία του στην ιστορία του Δικεφάλου. Παράλληλα, έθεσε τους στόχους της ομάδας έως το τέλος της φετινής σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Χατζόπουλος: «Ο Μπάνε είναι το τοτέμ της ιστορίας του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά:

«Θεωρήσαμε σωστό να κάνουμε αυτήν την κίνηση. Ο Μπάνε είναι τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Είναι το τοτέμ της ομάδας. Οι παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους, πρέπει να τιμώνται. Όταν ήρθε ο Μπάνε, δημιουργήθηκε και ο ισχυρός ΠΑΟΚ!

Έβλεπα μπάσκετ από τότε που ήρθε ο Τζόρνταν στο Αλεξάνδρειο. Έχασα μία τετραετία λόγω σπουδών στο εξωτερικό. Πριν από τον αγώνα θα ανέβει ψηλά η φανέλα και κανείς άλλος δε θα φορέσει ξανά το Νο7. Ήταν ένα όνειρο για μένα, να γίνει επί δικής μου διοίκησης.

Κάνουμε προσπάθεια να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ήταν νίκη της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό, έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος είναι πάντα το νοικοκυριό στα οικονομικά. Θα χτίσουμε σιγά-σιγά όταν μπορέσουμε να ξεχρεώσουμε την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...