Το χάρηκε ο Κεντζιόρα! (vid)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Φαρούλ Κοστάντζα, σε φιλικό που διεξήχθη στην Τούμπα, στο απόγευμα του Σαββάτου. Ο Δικέφαλος βρήκε γκολ από τους Μπράντον Τόμας, στο πρώτο ημίχρονο, και Μπράντονιτς, Γκορντεζιάνι στις καθυστερήσεις.
Πηγή: paok24.com
Το χάρηκε ο Κεντζιόρα! (vid)

Στα δυο τελευταία γκολ, ο Τόμας Κεντζιόρα ήταν αυτός που σέρβιρε τις ασίστ, με τον Πολωνό μπακ να το χαίρεται ιδιαιτέρως, όπως φάνηκε και από την ανάρτηση του στα social media.

Για τον Κεντζιόρα, η παραμονή του στην Θεσσαλονίκη δεν εξελίσσεται με τον ιδανικό τρόπο, έως τώρα, έχοντας πραγματοποιήσει πραγματοποιήσει συνολικά 4 συμμετοχές και 227′ λεπτά.

Από αυτές, οι δυο είναι στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Άρη, με τον 28χρονο να μπαίνει στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού στην Αρκαδία, εκεί όπου ο Αστέρας επέστρεψε από το 0-2 και ισοφάρισε, με την βοήθεια της σκανδαλώδους απόφασης των διαιτητών να μην ελέγξουν το οφσάιντ. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Πολωνός ξεκίνησε ως βασικός και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από την πτέρυγα του, φέροντας ευθύνη και στο γκολ του Πάλμα.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως ο Κεντζιόρα έχει την απόλυτη ευθύνη ή έχει πραγματοποιήσει κάκιστες εμφανίσεις, απλώς έχει πετύχει παιχνίδια -ή ημίχρονα- κατά τα οποία δεν μπόρεσε να προσφέρει το μέγιστο δυνατό. Μια περίσταση σαν την χθεσινή, με τις δυο ασίστ, μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία του παίκτη ενόψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...