Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς;

Από paok24.com: Επιστροφές θα περιλαμβάνει τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα για τον «δικέφαλο του Βορρά». Τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους ολοκληρώνουν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ, αφού πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους στο πρόγραμμα προπονήσεων.
Πηγή: paok24.com
Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς;

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκε την Παρασκευή απέναντι στο Μεξικό στο πλαίσιο του Nations League Concacaf, όπου αγωνίστηκε για 65 λεπτά στην ήττα του Σουρινάμ με 2-0. Ο 35χρονος πήρε χθες τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Έλληνες διεθνείς, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας, έχουν μπροστά τους το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Λιθουανία στην «OPAP Arena» (27.03, 19:00) και αμέσως μετά αναμένεται να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο (27.03, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Mία ημέρα αργότερα ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες οι Ντομινίκ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας. Ο «Ντομ» κλήθηκε στις «Ελπίδες» της Κροατίας για το φιλικό παιχνίδι με την Αγγλία στο Λονδίνο στις 28.03 (21:45). Στην Εθνική Πορτογαλίας U21 ο «μόνιμος» Τιάγκο Ντάντας προετοιμάζεται για την εντός έδρας αγώνα με την Νορβηγία στις 28.03 (21:00).

Στην Εθνική Ελλάδας των Ελπίδων κλήθηκαν οι Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και Παναγιώτης Παναγιώτου, οι οποίοι έχουν μπροστά τους την πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 απέναντι στην Λευκορωσία (28.03.2023, 17:00 «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Τέλος όσον αφορά τους «μικρούς» της Εθνικής Νέων Κ19 οι: Δημήτρης Μοναστηρλής, Νίκος Δεληγιάννης, Ζήσης Τσίκος, Δημήτρης Κωττάς, Χάρης Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Γκούμας, Λάμπρος Σμυρλής, Λευτέρης Τασιούρας, Νίκος Σπυράκος και Στέφανος Τζίμας (γεννημένοι το 2004 και 2005, ενώ ο Τζίμας είναι γεννημένος το 2006), αναμένεται να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις 29 του μηνός.

Διαβάστε ακόμη...