Αριθμοί: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Mateco

Από esake.gr: Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ολοκληρωθεί αύριο (26/3, 19:15, ΕΡΤ3) η 20ή αγωνιστική της Basket League με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ mateco.
Πηγή: esake.gr
Αριθμοί: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Mateco

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν χωρίς ήττα την πορεία τους στο φετινό Πρωτάθλημα ενώ οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από δύο σερί, εντός έδρας επιτυχίες, επί του Παναθηναϊκού και της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό.

Ο Ολυμπιακός μέσα από το 19-0 που έχει κάνει ως τώρα στο Πρωτάθλημα, απέχει τρία βήματα από το απόλυτο στην κανονική περίοδο, κάτι που έχει συμβεί μόνο τρεις φορές στην ιστορία της Basket League. Από το Ολυμπιακό του 2010-11 και τον Παναθηναϊκό του 2017-18 που έκαναν το 26/26 στην κανονική περίοδο και έφτασαν στον τίτλο χάνοντας από δύο παιχνίδια πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ mateco μέσα από 19 αγώνες έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό νικών που είχε στην περσινή σεζόν που ήταν η δεύτερη στην ιστορία του στην οποία υποχρεώθηκε να μείνει εκτός πλέι οφ. Μετράει λοιπόν 11 νίκες σε 19 ματς ενώ πέρυσι είχε 10 νίκες σε 24 ματς. Εκτός έδρας ωστόσο σημείωσε ως τώρα τρεις νίκες σε εννιά παιχνίδια και είναι δεδομένο ότι θα κλείσει την κανονική περίοδο με αρνητικό πρόσημο αποτελεσμάτων. Αυτό θα συμβεί για 8η συνεχόμενη σεζόν αφού η τελευταία φορά που ο Δικέφαλος είχε περισσότερες νίκες από ήττες κανονικής περιόδου, ήταν στο 2014-15 (8-5).

Διαβάστε ακόμη...