Αυτοί που «μιλούν» στα ντέρμπι

Από paok24.com:Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, με 9 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε και 4 ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα σε απόσταση 5 βαθμών.
Πηγή: paok24.com
Αυτοί που «μιλούν» στα ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ, έως τώρα, έχει δώσει 11 ντέρμπι με Παναθηναϊκό (4), Άρη (3), Ολυμπιακό (2) και ΑΕΚ (2) -για πρωτάθλημα και κύπελλο- έχοντας συνολικά 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στον συντελεστή τερμάτων, ο Δικέφαλος μετρά 14 γκολ υπέρ και 7 κατά.

Σε αυτά τα 14 τέρματα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν 9 διαφορετικούς σκόρερ ενώ μετρούν υπέρ του και 2 αυτογκόλ από Παπασταθόπουλο και Ρούμπεν Πέρεθ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει σκοράρει 2 γκολ, αμφότερα με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο στην ήττα της Τούμπας με 1-2 και το δεύτερο στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 για το Κύπελλο, με τον ΠΑΟΚ να σφραγίζει έτσι την πρόκριση.

Με τον Παναθηναϊκό έχει σκοράρει και ο έτερος επιθετικός του Δικεφάλου, Μπράντον Τόμας, στον πρώτο προημιτελικό όπου οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 2-0. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε σκοράρει και ο Τάισον, στο ντεμπούτο του Βραζιλιάνου με τον ΠΑΟΚ.

Δίχτυα απέναντι στους πράσινους έχουν βρει επιπλέον οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Άντριγια Ζίβκοβιτς, στην επιβλητική νίκη με 0-3 στην «Λεωφόρο».

Ο Σέρβος έχει σκοράρει και κόντρα στον Άρη, στην πρόσφατη νίκη με 1-2 στο «Χαριλάου», για τα πλέι-οφ, σε παιχνίδι που και ο Στέφαν Σβαμπ «πλήγωσε» τον αντίπαλο με πέναλτι. Απέναντι στον Άρη έχει γκολ και ο Ίνγκι Ίνγκασον, στην νίκη με 1-0 στην Τούμπα, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Απομένουν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είδε να σκοράρει ο Νάρεϊ, στην νίκη με 1-2 στο «Καραϊσκάκης» το πρώτο και στο 2-0 της Τούμπας κόντρα στην Ένωση, το δεύτερο. Σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι σκόραρε και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Διαβάστε ακόμη...