«Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι περισσότερα απ' όσα φαντάζεστε»

Από sdna.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποδείξει πως δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να εξηγεί σε Μέσο της πατρίδας του πως δεν μετανιώνει, ή δεν φοβάται για τα όσα δηλώνει - Το συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και όσα τον δένουν.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι περισσότερα απ' όσα φαντάζεστε»

Ο Ραζβάν τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «digisport.ro», μιλώντας εκ νέου για την κατάσταση που βιώνει με την διαιτησία στην Ελλάδα σημειώνοντας μεταξύ άλλων, «μας έφαγαν βαθμούς και είμαστε ακόμα εδώ».

Παράλληλα τόνισε πως οφείλει την εξέλιξη του ως προπονητής στον ΠΑΟΚ και ο σύλλογος σημαίνει πολλά για τον ίδιο...

«Όχι, δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω γι' αυτά που είπα. Άλλο να το τα λες στα αγγλικά και άλλο στα ρουμανικά. Στα αγγλικά οι λέξεις κάπως ξεθώριασαν, κάπως σβήστηκαν. Μας υπονομεύουν συνεχώς και παίζονται παιχνίδια για να μας... βάλουν στην άκρη οι ομάδες των Αθηνών. Είναι ένα σύστημα που διαμορφώθηκε με τον καιρό, υπάρχει στη μέση και πολιτική. Δεν προσέβαλα κανέναν, δεν φοβάμαι. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μας έφαγαν πολλούς βαθμούς φέτος και όμως είμαστε ακόμη εκεί.

Έχουμε από δύο ήττες με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε περισσότερες ισοπαλίες. Προσπαθούμε να πάρουμε το μέγιστο από αυτό το πρωτάθλημα και, παράλληλα, να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά. Με εννιά αγωνιστικές μπροστά μας έχουμε την δυνατότητα να κατακτήσουμε ακόμη πολλούς βαθμούς. Ήμασταν 14 πόντους μακριά από την κορυφή και τώρα θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Τώρα είμαστε πέντε βαθμούς μακριά. Από όλες αυτές τις ομάδες έχουμε το πλεονέκτημα ότι... επιστρέψαμε, έχουμε ηθικό πλεονέκτημα. Πάντα η ομάδα που έρχεται από πολύ πίσω έχει πλεονέκτημα», ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός διανύει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Στην πρώτη κατέκτησε τον τίτλο στην Ελλάδα, τη σεζόν 2018-2019, ενώ κατέκτησε άλλα δύο Κύπελλα Ελλάδας, το 2018 και το 2019. Το επόμενο ερώτημα ήταν αν έχει προσφορές από άλλες ομάδες. «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, είναι αδύνατο να φύγω, έχω πολύ μεγάλη ρήτρα. Με γνωρίζετε πολύ καλά, δεν συζητώ τέτοιες καταστάσεις, θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου. Είναι κάτι περισσότερο από ό,τι μπορείς να φανταστείς, η ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και της οφείλω πολλά, όπως και στον ιδιοκτήτη της, γιατί εδώ έχω μεγαλώσει ως προπονητής και η μόνη μου σκέψη είναι να πετύχω. Περάσαμε υπέροχα πριν από 4 χρόνια. Τώρα ελπίζω να κερδίσουμε αυτά τα εννιά ματς, συν τα δύο στο Κύπελλο», υπογράμμισε.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει και το... γούρι του, για την κατάκτηση τροπαίων: «Έχω ένα φυλαχτό που μου φέρνει τύχη. Είχα ένα την σεζόν 2018-2019 και έχω και άλλο ένα τώρα. Και τα δύο φαίνονται ανίκητα».

Διαβάστε ακόμη...