«Πολλά χρόνια έχει να βγει παίκτης σαν τον Στέφανο Τζίμα»

Από paokrevolution.net: Ο Περικλής Αμανατίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 αποθέωσε τον Στέφανο Τζίμα που «συστήθηκε» και στην Εθνική Νέων σκοράροντας δυο γκολ στο ματς με την Εσθονία:
Πηγή: paokrevolution.net
«Πολλά χρόνια έχει να βγει παίκτης σαν τον Στέφανο Τζίμα»

«Έχει να κάνει με την συχνότητα που βάζει τα γκολ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να βγάλει πολλά χρόνια έναν τέτοιο παιδί που έχει τόσο καλή σχέση με τα γκολ. Πρόκειται για τον πιο εμπορικό παίκτη, στοιχείο που λατρεύουν οι σκάουτερ.Το γκολ το πληρώνουνε χρυσάφι. Για δύο λόγους οι ξένες ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν πολλά χρήματα.

Το ένα είναι η ηλικία του και το άλλο, που το έχει έμφυτο, είναι το γκολ.Το πόσα λεπτά χρειάζεται για να κάνει μια φάση. Αυτό το στοιχείο το έχει ως έμφυτο, το ότι έχει πολύ καλή σχέση με το γκολ. Είναι κάτι πολύ σπάνιο για την ηλικία του. Αυτό θα πληρώσουν πολύ αδρά οι σκάουτερ».

Μίλησε και για το πόσο βοήθησε και ο ΠΑΟΚ στην εξέλιξη του: «Ο παίκτης αυτός έχει προλάβει τις εξελίξεις για τον εαυτό του. Όλα ξεκινάνε από την ομάδα του, ότι δηλαδή τον εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά σε αγώνα πΠρωταθλήματος. Ο προπονητής το βλέπει καθαρά ότι μπορεί.

Βγαίνει από τον κατάλογο των πιτσιρικάδων, γιατί έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας και του προπονητή του για να μπει και να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Τζίμας, ο Κωνσταντέλιας και όλα τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, αλλά και των άλλων ομάδων μας βοηθάνε να φύγουμε από την τοξικότητα».

Διαβάστε ακόμη...