Ο Τζέιλεν Χαντς αποκαλύπτεται

Από forzaonline.gr: Στο πρόσωπο του Τζέιλεν Χαντς, ο ΠΑΟΚ είδε το περασμένο καλοκαίρι έναν νεαρό παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα ειδικότερα και πολλές δυνατότητες γενικότερα.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Τζέιλεν Χαντς αποκαλύπτεται

Στα 24 του, ηλικία μικρή για Αμερικανό παίκτη, ο απόφοιτος του ξακουστού UCLA, δικαίωσε τους «ασπρόμαυρους» για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και μαζί με τον Γιανίκ Φράνκε αποτελούν τους πλέον αξιόπιστους σκόρερς των «ασπρόμαυρων», σκοράροντας 17,6 πόντους σε 26,4 λεπτά συμμετοχής ανά μέσο όρο στη Basket League, ενώ αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην πορεία του Δικεφάλου στους ομίλους του Basketball Champions League!

«Πραγματικά απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ! Οι οπαδοί μας είναι τρελοί, είναι εκπληκτικοί. Δεν είχα συναντήσει ποτέ στην έως τώρα καριέρα μου στην Ευρώπη τέτοια υποστήριξη από οπαδούς. Επιπλέον, οι συμπαίκτες μου είναι υπέροχοι, όπως υπέροχη είναι και η πόλη. Επίσης, υπάρχουν πολλές φανταστικές παραλίες κοντά στη Θεσσαλονίκη, μου αρέσει να τις επισκέπτομαι σε κάθε ευκαιρία. Το φαγητό είναι τέλειο, γενικότερα μου αρέσουν τα πάντα εδώ, όπως άρεσαν και στην οικογένειά μου κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους» ήταν το πρώτο σχόλιο του Τζέιλεν Χαντς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη FORZA, ενώ κληθείς να κάνει έναν απολογισμό για την έως τώρα σεζόν και να οριοθετήσει τον στόχο του ΠΑΟΚ, απάντησε:

«Αν είναι δυνατόν, να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που απομένει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έχουμε την ευκαιρία να τερματίσουμε από την 4η έως την 6η θέση, ενώ τα πήγαμε καλά στο Champions League εάν αναλογιστεί κανείς τις ομάδες που είχαμε στον όμιλο. Στο Κύπελλο τα πράγματα ήταν βέβαια λίγο απογοητευτικά από τη στιγμή που δεν κατορθώσαμε να κερδίσουμε το Περιστέρι, αλλά είμαι υγιής, οι συμπαίκτες μου είναι υγιείς και τώρα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να περάσουμε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, όποια ομάδα και αν έχουμε απέναντί μας και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ...»

Πως κρίνει όμως ο Χαντς τη δική του απόδοση με τα «ασπρόμαυρα»; «Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Δούλεψα πολύ το καλοκαίρι και αισθάνομαι καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Έχω πράγματα να βελτιώσω στο παιχνίδι μου, το σίγουρο είναι πως είμαι συγκεντρωμένος και έχω μεγάλο κίνητρο σε κάθε παιχνίδι, τα δίνω όλα για να κερδίσει η ομάδα μου» ήταν η απάντηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ με 27 πόντους, με 5/7 τρίποντα!

«Ξεκάθαρα το να κερδίσουμε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον νέο προπονητή, ήταν κάτι φανταστικό για όλους στην ομάδα. Η νίκη αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια και αποτελεσματικότητα, ώστε να έρθουν κι άλλες νίκες».

«Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ»

Αναφορικά με τις αλλαγές που έφερε στην ομάδα ο Φώτης Τακιανός, ο Τζέιλεν Χαντς απάντησε... διπλωματικά! «Είναι νωρίς να κάνουμε σύγκριση πιστεύω. Και οι δύο προπονητές είναι πολύ καλοί. Τα πήγα καλά με τον κόουτς Λυκογιάννη, τα πάω καλά και με τον κόουτς Τακιανό. Μου αρέσουν και οι δύο, η δική μας δουλειά ως παίκτες είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα όσο το δυνατόν περισσότερο και να φέρνουμε νίκες».

«ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ»

Ως προς το ποιο θα ήταν το φετινό παιχνίδι που θα ήθελε να παίξει ξανά εάν είχε τη δυνατότητα, ο χαρισματικός γκάρντ απάντησε: «Κανένα! Δεν μου αρέσει να κοιτάω πίσω. Μόνο μπροστά!».

Ερωτηθείς δε για το μέλλον του και αν σκέφτεται να το... συνδυάσει με τον ΠΑΟΚ; «Είναι νωρίς ακόμα να πω το ο,τιδήποτε. Έχουμε ακόμα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια και μετά τα πλέι οφ. Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ, οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί, ο προπονητής και τα μέλη του προπονητικού σταφ, η πόλη. Αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά. Για το μέλλον μου, θα δούμε...»

Διαβάστε ακόμη...