Ραντεβού Μπότο - Κόστα για Ντάντας

Από sdna.gr:Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί σήμερα (22/3) με την Μπενφίκα με φόντο το μέλλον του Τιάγκο Ντάντας στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ραντεβού Μπότο - Κόστα για Ντάντας

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, το διάστημα της διακοπής είναι κομβικό (και) για τον Τιάγκο Ντάντας, για τον οποίο είχαν δρομολογηθεί επαφές στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα με τους ανθρώπους της Μπενφίκα για μία πρώτη συζήτηση παραμονής του 23χρονου χαφ στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του. Συζητήσεις που αφορούν τον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος αναμένεται να διαχειριστεί την υπόθεση Ντάντας...

Η παρουσία του Μπότο στην Πορτογαλία δεν πέρασε απαρατήτηρη και από τον Τύπο της χώρας που επισημαίνει πως: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Λισαβόνα για να διαπραγματευθεί με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας». Ο 23χρονος χαφ αφίχθη στην Τούμπα από τους αετούς της Λισαβόνας ως δανεικός με οψιόν αφοράς.

Συγκεκριμένα, αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να δώσει εφτά εκατ. ευρώ για τα δικαιώματά του και τέσσερα για το 50% του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, στο τραπέζι θα τεθεί και η νέου προοπτική του δανεισμού του...

Ζοσέ Μπότο και Ρουί Κόστα αναμένεται να συναντηθούν εντός της ημέρας (22/3), σε μία επαφή με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον του Ντάντας στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...