To κερδισμένο «στοίχημα» του Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Από paok24.com: Με την παρουσία του στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έφτασε αισίως τις 30 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, έχοντας καταγράψει 4 γκολ, 2 ασίστ και 2.437 λεπτά στο χορτάρι!
Πηγή: paok24.com
To κερδισμένο «στοίχημα» του Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Το σημαντικότερο όλων όμως, όσο και κοινώς αποδεκτό, είναι πως ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος έχει κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στον... σκληρό πυρήνα του γκρουπ του Ραζβάν Λουτσέσκου και παράλληλα την απεριόριστη εμπιστοσύνη του συνόλου των συμπαικτών του και της πλειοψηφίας του κόσμου του ΠΑΟΚ!

Στην τέταρτη χρονιά του στην Τούμπα λοιπόν, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των "ασπρόμαυρων", έχοντας αφήσει πίσω του την αστάθεια προηγούμενων σεζόν, "οδηγώντας" τον προπονητή του Δικεφάλου με την γενικότερη εικόνα του – εντός και εκτός γηπέδου – να μην έχει ενδοιασμούς σε ότι αφορά τη μία εκ των δύο θέσεων στον άξονα της μεσαίας γραμμής!

Για να συμβεί αυτό, έπρεπε πρώτα ο Βραζιλιάνος να νιώσει πως απολαμβάνει της εκτίμησης τόσο του Ιβάν Σαββίδη ειδικότερα και των ανθρώπων της ΠΑΕ γενικότερα όσο και αυτής του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του, με την ανανέωση του συμβολαίου του στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου να αποτελεί το... turning point, αφού προηγήθηκε το βέτο του τελευταίου για τυχόν παραχώρησή του και μία προετοιμασία στην οποία έδειξε... αλλαγμένος!

Κάπως έτσι, ο Αουγκούστο δικαίωσε τους "ασπρόμαυρους" για το νέο συμβόλαιο που σύναψαν μαζί του, ενώ παράλληλα η χρηματιστηριακή του αξία, βάσει της ιστοσελίδας transfermarkt.com, είναι στο... limit up της!

Συγκεκριμένα, η αξία του Βραζιλιάνου αποτιμάται από τον περασμένο Νοέμβριο στα 4,5 εκ. ευρώ, ένα περισσότερο από την αξία του το 2017 ως ποδοσφαιριστής της Φλουμινένσε και 500 χιλιάδες περισσότερες από την αξία του τον Δεκέμβριο του 2019, πέντε μήνες δηλαδή μετά την έλευσή του από την Κορίνθιανς!

Διαβάστε ακόμη...