Στο τραπέζι και με Μπράντον Τόμας

Από sdna.gr: Στο τραπέζι με τον Μπράντον Τόμας προτίθεται να καθίσει ο ΠΑΟΚ με φόντο το μέλλον του στην Τούμπα δεδομένου πως ολοκληρώνεται το μονοετές συμβόλαιο του Ισπανού - Τα πρώτα θετικά μηνύματα.
Πηγή: sdna.gr
Στο τραπέζι και με Μπράντον Τόμας

Ο «συνεπής» Μπράντον Τόμας που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ στην τελευταία και πιο κομβική στροφή της σεζόν, αναμένεται προσεχώς να τα πει με τους ιθύνοντες του κλαμπ με φόντο το μέλλον του στην Τούμπα...

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ίβηρας φορ αφίχθη το καλοκαίρι στους Θεσσαλονικείς, βάζοντας πλάτη στην επίθεση της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ. Μέχρι στιγμής, μετράει συνολικά 9 τέρματα με τον ΠΑΟΚ σε 26 εμφανίσεις, έχοντας πατήσει... γκάζι το τελευταίο διάστημα, αυξάνοντας και το χρόνο συμμετοχής του.

Ο Μπράντον αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μάλαγα για έναν χρόνο και από τα νούμερα του και την προσφορά του μέχρι στιγμής, κρίνεται μία value for money κίνηση για τον ΠΑΟΚ που εξετάζει τα δεδομένα της παραμονής του στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο, με τους όρους που ισχύουν...

Στην παρούσα φάση απορρέει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, με τον Ισπανό να απολαμβάνει τη ζωή του στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δικέφαλος, επί του παρόντος, έχει ρίξει το βάρος στην υπόθεση ανανέωσης του Νέλσον Ολιβέιρα, για τον οποίο άναψε πράσινο φως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, έχει κι άλλα ανοιχτά θέματα, όπως φαίνεται, με τους Μπράντον Τόμας και Ντάντας να είναι -επίσης- στην ατζέντα.

Διαβάστε ακόμη...