Η διάθεση για Ντάντας και ο Ολιβέιρα

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του πολύ σημαντικά παιχνίδια στα πλέι οφ με φόντο το μέλλον, ωστόσο, οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να ξεκινήσουν από νωρίς και τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.
Πηγή: paok24.com
Η διάθεση για Ντάντας και ο Ολιβέιρα

Σε πρώτη φάση, η προσοχή στρέφεται σε δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα, στους Νέλσον Ολιβέιρα και Τιάγκο Ντάντας. Για τον πρώτο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς πρόκειται για μία υπόθεση που ουσιαστικά είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος επιθετικός, θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και η συζήτηση θα γίνει από μηδενική βάση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει την παραμονή του στην Τούμπα.

Όσον αφορά στον Τιάγκο Ντάντας από την άλλη και γι' αυτόν υπάρχει θετική εισήγηση, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται να κάνει τις κινήσεις του πριν να μπει η ομάδα στην τελική ευθεία των πλέι οφ, αλλά και πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ελπίδων, όπου αναμένεται να δώσει το "παρών" η Πορτογαλία.

Ο Ντάντας, είναι σταθερό μέλος της Εθνικής και τώρα, βρίσκεται στις κλήσεις του προπονητή της U21 της Πορτογαλίας, Ρουΐ Ζόρζε, για τα παιχνίδια με τη Ρουμανία (24/3) στο Βουκουρέστι και με τη Νορβηγία (28/3) στο Βαρζίμ.

Οι "ασπρόμαυροι" προσανατολίζονται σε δανεισμό για έναν ακόμη χρόνο, αν και οι άνθρωποι της Μπενφίκα δείχνουν μία διάθεση για πώληση κι όλα δείχνουν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...