Το τηλεφώνημα στην Εθνική, ο Άρης και όλα γι΄όλα με την ΑΕΚ

Από sdna.gr:Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν θα βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας, παρά το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις, επιλέγοντας να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ!
Πηγή: sdna.gr
Το τηλεφώνημα στην Εθνική, ο Άρης και όλα γι΄όλα με την ΑΕΚ

Από τη στιγμή που επέστρεψε στην Εθνική Ισλανδίας, και με βάση τις non stop συμμετοχές του με τον ΠΑΟΚ, ήταν βέβαιο πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα συμπεριληφθεί στις κλήσεις για τους προκριματικούς αγώνες του EURO και συγκεκριμένα για τα παιχνίδια απέναντι σε Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Λιχτενστάιν.

Οι ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα κράτησαν όμως τον Ισλανδό στα... πιτς στα παιχνίδια με Βόλο και Άρη (σ.σ. στην πρεμιέρα των PlayOffs) και ως εκ τούτου και μακριά από τις υποχρεώσεις της Εθνικής, παρά το γεγονός πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τον περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Από την πλευρά του, ο Ίνγκασον επικοινώνησε με τους επιτελείς της Εθνικής, θέλοντας να τους ενημερώσει για την κατάστασή του και κατόπιν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις ως προς την αντικατάστασή του. Μάλιστα, οι Ισλανδοί έστειλαν και επίσημο έγγραφο στον ΠΑΟΚ, γνωστοποιώντας ότι ανακαλούν την κλήση του προκειμένου να είναι και τυπικά καλυμμένος.

Κρίθηκε προτιμότερο από τον ίδιο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη στο διάστημα της διακοπής προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμά του με θεραπείες για να είναι απόλυτα έτοιμος στην επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος. Αξίζει δε να σημειωθεί πως στην προπόνηση της Παρασκευής, κοινώς δύο 24ωρα πριν το ντέρμπι στο «Κλ.Βικελίδης», ο Ίνγκασον ένιωσε ενοχλήσεις στο ατομικό πρόγραμμα -αν και πήγαινε καλά- και από τη στιγμή που δεν άλλαξε κάτι το Σάββατο, έγινε σύσκεψη και αποφασίστηκε να μείνει εκτός γιατί υπήρχε κίνδυνος υποτροπής.

Ενόψει ΑΕΚ δεδομένης της σημασίας που έχει το παιχνίδι για όλους εντός του ΠΑΟΚ αλλά και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να δώσει το παρών, έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, με τον Ισλανδό να κάνει αγώνα δρόμου..

Διαβάστε ακόμη...